Megérezném, ha terhes lennék?
Figyelt kérdés
Utoljára ápr. 2-án jött meg, általában 31 napos a ciklusom. (egy hete késik) Ápr. 10-én és máj. 2-án kiszakadt a gumi, de azokon a napokon elvileg nem voltam termékeny, ezért nem vettem esemény utáni tabit. Szerintetek miért késik? Megérezném, ha terhes lennék? Amúgy áprilisban is késett 4 napot az amúgy pontosan érkező mensi. Tesztet mindenképp veszek, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, eléggé aggódom. Köszönöm a válaszokat!
18/L
2010. máj. 10. 17:39
1/7 anonim válasza:
Van aki menstruáció alatt is teherbe esik tehát van rá esély!
2/7 anonim válasza:
szaladj le a patikába, vegyél egy tesztet és írd meg az eredményt
3/7 anonim válasza:
Szia
Nekem is késik 1 hete. Olvasd el az előzményt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
4/7 anonim válasza:
20:05 és terhes vagy? vagy még te se csináltál tesztet?
5/7 A kérdező kommentje:
Péntekig várok a teszttel. :( Ha már baj van, akkor mindegy, hogy most vagy pénteken tudom meg. Addig reménykedem. :(
2010. máj. 10. 20:27
6/7 anonim válasza:
szia
Nekem írtál én vagyok a másik késős.
Én is inkább reménykedek, mint hogy megtudjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!