Megbízhatóak ezek a tesztek?
one stepes, a fastestről rendeltem, egy digitálit pár db kazettásat és tesztcsikokat, 10es erősségűek és 25ös
nektek mutatták időben a pozitív eredményt? vagy késnie kellett? szeretnék tesztelni már 13dpon
hogy mi pozi?:O egyszer volt pozi tesztem.
a 16.napon , lehet h vmit rosszul irtam be mindjárt megnézem, két pozi napot látsz?:O
Leírom a hónapom
megjött 21.én
24.től 28ig clostit szedtem napi 2xfél szemet
14.napon látott pontosan 19.7 mm-es tüszőt, 18,2mmest és 17,1 mm-est , pont a mérés napján sok tojásfehérje nyákom volt meg a 15.napon is volt egy nagyon kevés, aztán 16.nap pozi ovuteszt, 17.en tök negativ és elkezdtem mosta duphastont , ennyi volt egy hőcsökkenés még a 16.nap előtt azthiszem 14 vagy 15 napon ost fejből enmtudom azóta csak fel megy bár holnap nem hsizem h mérem már, a pro-geszteron gyógyi bekavar a hőgörbébe ,mert megemeli a testhőt a növekvő progi szint.:) ennyi.:)
no parancsolj.:) megkellett már amugy repednie, mert akárhogy számolom rég elkellett érnie a repedési méretet, max nem is repedt meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!