Majus 6-ikan kellet volna megjonnie, de akkor ejjel nagyon fajt az alhasam (sokkal erosebben mint szokott), azota se jott meg. Lehetek terhes? Mikor tesztelhetek?
Szia
Akkor olvasd el nekem is 1 hete késik, védekeztünk gumival, mint mindig: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Elolvastam a válaszokat, és komolyan mondom, nem értelek benneteket! Számomra teljesen egyértelmű, amit a kérdező írt, azért védekeztek megszakítással, mert nem gond, hogyha becsúszik a baba! Ahelyett, hogy normális választ adtatok volna neki, azonnal leordítottátok a haját. Nagyon rosszindulatúak vagytok! Komolyan mondom, az eszem megáll.
Kérdező, ha 6-a óta nem jött meg, akkor ha terhes vagy, a nap bármely szakában kimutatja, bármilyen teszt. Ne foglalkozz a rosszindulatú, kioktató válaszokkal, inkább menj, és vegyél egy tesztet.
szerintem is tesztelj
TE FAS..OPO K..VA NEM TUDOM MIT POFÁZOL MI AZ H TÉGED NE DRÁGÁZZON LE KI VAGY TE SZÁLLJ MÁR MAGADBA NEM ÉRTEM HIHETETLEN H LÉTEZZEN EKKORA RIBANC VALOSZINÜLEG TE VAGY 16 ÉVES NEM MINDENKI AKKORA TAPLO MINT TE.EZ EGY ILYEN OLDAL B..MEG KÉRDEZNEK AMIT NEM TUDNAK
TE KÖ..ÖG
utolsó ott a pont...
Vegyél teszted kedves kérdező, már a leggyengébbnek is ki kell mutatnia, ha babát vársz.
Kivánom, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd....
kab_be a fa_szomat megszakítással baszni he még, én 16 éves fejjel is védekezek nem ugy mint egyesek
legyél csak terhes akkor majd megfontolod 100szor h megszakítod vagy gumizol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!