Nektek faj a tuszorepedes?
Nekem mindig faj. Pl mensi idejen en nem erzek semmit, nem gorcsolok, de peteeres elott mar 2-3 nappal kezd idonkent szurni egyik olsalon a petefeszkem. Ezzel egy idoben szokott valtozni a folyasom is.
Az tuszorepedes kifejezetten rossz, fel oras-oras eros, szuro fajdalom, faj az alhasam is, de annyira, hogy ulni alig tudok, a vegbelhez is kisugarzik a fajdalom.
Nekem semmi bajom nincs az ovummal, 20 eve 28 napos ciklusaim vannak kozepidos peteeressel, 6x voltam terhes (tobb vetelesem is volt), elso-masodik ciklusban estem teherbe, amikor nem vedekeztunk.
De pl pecseteloverzesem soha nem volt ciklus kozben sem peteereskor, sem beagyazodaskor (mert ilyen is szokott lenni).
Szoval nalam egy normalis peteeres/tuszorepedes jar ilyen fajdalommal.
Tobb orvosnak is emlitettem mar, volt, hogy peteeres elott/utan is neztek uh-val idonkent, de mindig rendben volt minden.
Nekem mensis fájdalmaim vannak.
1-2 napig.Algoflex-M vagy Nospa nekem szokott segiteni.
Én nem tudom pontosan, mint jelent a fájdalom, de nekem a 13. napon volt. Amikor éreztem, hogy kezdődik, akkor voltunk együtt, és baba lett belőle, elsőre.
Ha nem is minden ciklusban, de nekem gyakran szokott fájni fél-1 napig, erős fájdalommal, amit írsz, hogy még ülni is nehéz, nem hogy szexelni, szerintem el se bírtam volna viselni. Szerintem ha ennyire fáj, nem szabad eröltetni. A tegnapi jó lehet, vagy legközelebb próbáljátok a fájdalom legelején, mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!