Barna folyás mensi helyett lehet Baba?
Figyelt kérdés
most 6.án (2 nappal ezelőtt) kellett volna megjönnie, és mára a barnás folyáson kívül nincs semmi kicsit görcsölgetek de nem vészes, és a havim egyálltalán nem igy szokott kezdődni hanem telibe vérrel és piszok erős görcssel most meg még görcsoldó sem kell. 7 hónapja próbálkozunk...megyek majd orvoshoz is de egy két véleményt szeretnék meghallgatni.2017. márc. 8. 17:59
1/4 anonim válasza:
A barnás folyás, az már alvadt vér. Ha terhes vagy, akkor egyáltalán nem normális a vérzés.
Már a nemvárt napon csináltam volna tesztet, és ha pozitív, akkor irány az ügyelet, mert lehet progi pótlás kell.
2/4 A kérdező kommentje:
volt már egyszer ilyen barnás folyás 4 napja,az kevesebb volt mint most, azt reméltem lehet beágyazódás miatt van, erre ma is, a teszt az olyan h ha nagyon nézem akkor látom, tehát szellemcsíkos, nem tudom, kezdek elkeseredni és feladni...:(
2017. márc. 8. 18:11
3/4 A kérdező kommentje:
és fehér folyásom piszok sok volt, a tisztaságit sokszor cseréltem egy nap, és tejfehér volt.
2017. márc. 8. 18:12
4/4 anonim válasza:
A folyasok nem terhestunetek, ezt meg kell erteni egyszer s mindenkorra. A huvelyflora barmitol valtozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!