18+5 kismama vagyok, ma reggel ota szurkal a hasam, lehet barmi baj?
Semmi mas bajom nincs (derek/hat fajas), hasmenes vagy hanyinger.
A szurkalas is inkabb egy ket mp es en nem rendszer szeru, de mivel ilyen egesz napos nem volt sose, kezdem aggodni bar inkabb neveznem kenyelmetlennek mint fajdalmasnak..Korhazba sem akarok ezzel szaladni, mert a baba mozog azt (is) erzem.
Volt aki hasonlot erzett 4,5 honaposan?
Ez erdekes, mert en ulomunkat vegzek es ahogy setaltam haza akkor pont, hogy nem ereztem.
En is abban bizom hogy pihenek es jobb lesz, de meg a terhesseg elejen nagyon ram ijjesztettek es amugy is nehezen jott baba es nagyon varjuk. Nem akarom, hogy barmi baj legyen.
Koszonom mindenkinek, varok holnapig es meglatom mi lesz, mert ezt a "nyulnak a szalagosat" mondtak nekem is, meg hogy ez termeszetes, na de egesz allo nap?
Kalcium es magnezium kevereket szedek napi 2 tablettat, mar az elejetol kezdve, mert maskent seta kozben osszehuzta a gorcs a labam par lepes utan. Ami erdekes mert a verkepem meg KULONOSEN jonak lett titulalva...tehat mindent tokeletes ertekben talaltak, tehat a hiany nem okozhatott gorcsoket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!