Milyen az egészséges sperma kinézete?
egy kicsit aggódok: a férjemnek nem teljesen átlátszó, de nem is mondanám fehérnek. talán olyan, mint a homokfúvott üveg színe. ez a normális állapot? vagy valami gond lehet?
és néha darabkák is vannak benne.
még nem olyan régóta próbálkozunk. így arról nem tudok beszámolni, hogy sikerült/nem sikerült a baba
Teljesen normális, olyan színűnek kell lennie, egy idő után folyósodik el, tehát lehet darabos is !
Látszatra nem lehet megítélni, csak vizsgálattal.:)
a vízhez közelebb áll sokkal, mit a tejhez.
kismamák! tapasztalat? bizonytalan vagyok még mindig
akkor nem baj, ha világosabb? igazából viszonyítási alapom nincs. esetleg pár erotikus videó: de ott mintha erőteljesebb lenne a színük. ezért kezdtem el aggódni. de legyen úgy, hogy tényleg nincs gond.
várok még tapasztalatokat. pozitív-negatív is érdekel
Szerintem csak akkor fogsz teljesen megnyugodni, ha a ferjedet is kivizsgaljak... de remeljuk nem lesz szukseges. Azt en sem tudnam megmondani pontosan milyen az "igazi" sperma, viszont tapasztalatbol ajanlom, hogy vizsgaltassatok ki magatokat mindketten mielott nekialltok a projektnek. Tudom, hogy ez nagyon negativnak, pesszimistanak hangzik, nem ezt akartam elerni vele, de en kivartam azt az egy evet amit a dokik ajanlanak a bropalkozasi idore, aztan meg nagyon pofara estem. A ferjemnel kisebb-nagyobb problemak vannak. Ha kerdeseid, ketsegeid vannak inkabb fordulj orvoshoz, talan jobban segitenek.
Sok sikert kivanok Nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!