Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mennyi nagyon halvány 2....

Ki mennyi nagyon halvány 2. csíkot lát?

Figyelt kérdés
[link] én 3 nagyon halványat látok meg még rajtam kivül ketten is látták... szerintetek?
2017. márc. 2. 08:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
21%
Nem eltunt, csak megkerdezte amit szeretett volna es valaszokat kapott. Az oldalt sokan osszekeverik forummal meg folytatasos regennyel. Nem mindenki jar vissza kovetni egymas eletet....
2017. márc. 3. 10:03
 22/25 A kérdező kommentje:
Itt vagyok eddig valtozatlan minden ha nem jon meg 6. An majd akkor tesztelek digitalis clearblueval az a biztosabb...remelem addig nem akarok ha megis akkor vettem meg anno facelle tesztet ha valami van irok...ha jo ha rossz...
2017. márc. 3. 14:08
 23/25 anonim ***** válasza:
44%
Ahol élek már vannak 6,3 erôsségû tesztek. 6 nappal a nemvárt elôtt. A legfogyóbb teszt. Mindenki had döntse már el, h mikor tesztelget és mennyit.
2017. márc. 3. 21:03
 24/25 A kérdező kommentje:
Van valami...barnas folyasom lett most nemreg es szurkal a bal oldali petefeszkem es tegnap este piszkosul befeszitett a hasam alja...meg lenne 2 napom a nemvartig...remélem ez babat jelent nem menzeszt...szurkoljatok...😊
2017. márc. 4. 09:06
 25/25 anonim ***** válasza:

A barnas folyas altalaban nem jo...pl ha terhesseg alatt tortenik azonnal dokihoz kell menni, mert altalaban progeszteronpotlast adnak hogy megmaradjon.

Attol meg minden jot kivanok, de nem lenne jo ha ezt terhestunetkent kezelne barki....ha pozit tesztelnel, es megmarad a barnazas (ami nem egy barna szinu folyas, hanem alvadt verrel kevert folyas, ezt nem art tudni), azonnal menj orvoshoz mert lehet potlas kell gyogyszer formajaban!

2017. márc. 4. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!