Clearblue "not pregnant" kinyitottam es ott van rajta a 2 gyonyoru csik, nem kell keresni, akkor most mi van? (Halvany de egyertelmuen ott van )
Koszonom utolso, hogy emberi stilusban valaszoltal, nem ugy, mint a tonniek.
Ott van a harmadik csik is csak nagyon halvany, de azert szerintem latszik a teszten, de irtak valahol, hogy 3 csikkal is lehet negativ :(
Valoban varhattam volna a digitalissal, holnap ujra probalkozom a hagyomanyos csikossal (first response), a digitalisat pedig hagyom kesobbre.
Kivancsi termeszet vagyok, a dobozon az all, hogy akar 4 nappal a nemvart elott lehet hasznalni meg egyebkent is rengetegen irjak, hogy 10 dpo korul mar pozit teszteltek..
Jah, meg amugy is van csomo tesztem.
500 forintos tesztnel nem telik jobbra, ezt honnan gondolod barkirol? Clearblue-t pisaltal le aztan az olyan mintha bementel volna ebedelni a Ritz-be talpig Gucciban?
Eletemben ilyet nem irtam meg senkinek de az ilyen ostoba gyoker no tesztjei maradjanak csak negativak.....ne szaporodjon a nagykepu sotet fajtad.
#1-es vagyok. Mi 6 évet vártunk a sikerre, de egyszer sem süllyedtem ennyire mélyre, hogy szétszedjek digitális teszteket (igen, nekem is futotta rá...), vagy minden nap teszteljek, még mielőtt meg kéne jönnie. Pedig kíváncsi természetű vagyok én is. De a józan eszem, és a biológia tudásom még a legnehezebb, leghosszabbnak tűnő időszakokban sem hagyott el.
Nem normális dolog, amit csinálsz; ezért kaptál ennyi negatív kritikát.
Én nem bántásból írtam, amit korábban; és még a képedet is megnéztem előbb, ennek láttán írtam, hogy felesleges volt.
Szívesebben gratuláltam volna inkább; de hiába erőltetjük: ez (még) nem jelent sikert! (Ettől függetlenül később még lehet, ha csak azért lett negatív, mert elkapkodtad a tesztelést.)
Kérdező szerintem túlérzékeny vagy. Az első válaszoló teljesen normálisan írta le neked a választ, és te már ott elkezdtél bunkózni, amire természetesen már csak ilyen válaszok jönnek.
Amúgy én is rengeteget teszteltem, megtehettem. De másnak nem vágtam a fejéhez.... A digitálisat, meg érdemes akkor csinálni ellenőrzésképp, ha van már pozi teszted, vagy sokat késik. És tényleg ne szedd szét, ezt nem érdemes.
#1 ismét: " ha raneztel volna a kepre es latod a csikokat ertened a kerdest!"
Ez volt a te pökhendi válaszod, egy normális hozzászólásra már indításként...
Ezután már 'amilyen az adjon Isten....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!