Egy napig tartott a menzeszem, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Párommal babát tervezünk,azt hittem most összejött, mert bár a mensimhez órát lehetne igazítani,egy nappal később jelentkezett,kevés,és semmi megjön érzés, semmi görcs. Pedig évek óta ez a megszokott. Egy nap és mára már szinte el is múlt. Már arra gondolok hogy a szervezetem tréfálkozik velem,mert mindig a babán jár az eszem. Tudom nem kéne,de akkor sem tudom elterelni a gondolataimat. Teszteltem de negatív lett. Hormonokat megnézettem minden rendben. Valami más? Köszönöm2017. febr. 26. 10:15
1/1 Lizus1 válasza:
Sajnos vannak ilyen és olyan ciklusok egy nő életében viszont az egy nap vérzés nem normális milyen erős vagy csak épp pecsételtél? Mert akkor lehet hogy ovuláciod volt(késői)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!