Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy méhen kívülim van...

Lehet, hogy méhen kívülim van mégis 2 hét mulva rendelt vissza az orvos . Várjak?

Figyelt kérdés
Pozitív tesz ,menzesz kimaradás ,3 napja barnás folyás ,kávézac szerű ,ma véreztem egy nagy alvadtvér darab is kijött .Voltam a korházba ügyeleten nem csináltak semmit sem méhben sem méhen kívül nem találtak semmit .Csak a megvastagodott méhfalból gyanítják a terhességet.Kb 4 hetes lehetek ,de már kivagyok idgileg .Miért kell 2 hetet várnom ?
2017. febr. 24. 23:09
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
2 hetig kell feküdnöm ,hogy megmarad e vagy sem a baba .Fájdalmaim nincsenek ,de picikét szurkál a jobb petefészkem .
2017. febr. 24. 23:11
 2/13 anonim ***** válasza:
28%

Azért, mert 2 hét múlva van az, amikor már biztosra lehet mondani, hogy terhes vagy, vagy nem.

Ha vérzel (a barnázás is vérzés) nagy az esély arra, hogy nem marad meg a terhesség.

A terhességet az utolsó menstruáció 1. napjától számítják, tehát akkor vagy kb. 4 hetes, amikor nem jön meg. Így is 4 hetes vagy?

4-5 hetes terhesség általában menstruációval elmegy, az is lehet, hogy megjön.

2017. febr. 24. 23:44
 3/13 A kérdező kommentje:
És ha méhen kivüli valakinek 6 hetesen eltávolították a petevezetéket .
2017. febr. 24. 23:54
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Progreszteron potlàst nem kaptál?Mert lehet a barnázás,vérzés progi hiánytol is.Nem feltétlen fogsz elvetélni hiszen sokak véreznek terhesség elején mégha nem is egéséges.Drukolok hogy minden rendben legyen😁
2017. febr. 25. 06:10
 5/13 anonim ***** válasza:
57%
Szia. Egy honapja mütöttrk mehen kivulivel. Nekem semmi tünetem nem volt azon kivül hogy nem talaltak a babat. Nem tudtak mi lehet a baj. Aztan 8 hetesen jött a szörnyű hir....mehen kivüli terhesseg.....nekem a jobb petefeszkem banta....szurkolok nagyon hogy ne legyen baj nalad. Vigyazz magadra!
2017. febr. 25. 08:04
 6/13 anonim ***** válasza:
57%

A kávézacc szerű, feketés vér valóban a méhen kívüli terhesség jele, nekem is ilyen volt anno.

Gondolom, olyan pici a terhesség, hogy még se méhen kívül, se belül nem látnák.

Hcg vérből is szokták nézni, nem olyan ütemben emelkedik a hcg, ahogy a normál terhességnél szokott.

2017. febr. 25. 08:11
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Mindenképp menj másik orvoshoz!!Nekem jó ultrahanggal,nagyon jó szakember,radiológus két méhen kívülit is megtalált a 6. hét elején (5+3 és 5+2,én pontosan tudtam az ovut), más orvos nem.Az egyiknél véreztem ahogy Te,a másiknál nem.Az egyiknél volt fájdalom,a másiknál csak feszített kicsit az egyik oldal,de már tudtam.Ha már az 5. hétben vagy nem szabad megvárni a két hetet,az nagyon sok.És ahogy az előző írta 2 naponta vérvételből a tünetek mellett szinte biztosra lehet tudni.Menj olyan orvoshoz,aki jártas a témában,egy hete se várj!!Ja és nekem mindnél "megjött" rendesen,ahogy elkezdett csökkenni a hcg,mégis növekedett az egyiknél a magzat és repesztett,műtét,-1petevezető lett a vége.
2017. febr. 25. 09:21
 8/13 anonim ***** válasza:
72%
Kávézaccos nekem a méhenkívüli terhességnél volt, a 7.-ik hétben is alig találták meg hol van. Én mindenképpen mennék másik orvoshoz. Drukkolok!
2017. febr. 25. 09:30
 9/13 anonim ***** válasza:

Tegnap / ma kellett volna megjonnie ? Mert akkor vagy 4 hetes, azon a napon, amikor elmarad a menstruacio, tehat a verzes = menstruacio.

Ezert nem kellene teszteket csinalni a menstruacio idopontja elott.

2017. febr. 25. 09:52
 10/13 A kérdező kommentje:
A nekem szerencsére nem feketés a folyás inkább világos barna rózsaszines és nem mindig de vannak benne ilye kis apró pöttyök .
2017. febr. 25. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!