Csak úgy nem lehetne a nőgyógyásszal Clostit íratni? Végülis az a petéket serkenti, nem?
hat azert vizsgaljon meg rendesen.
az enyem mielott clostit irt fel (szigoruan opcionalis alapon, csak ha en is akarom, mert nem muszaj, mondta ez a legenyhebb "beavatkozas") megvizsgalt, elkuldott vérvételre, elkérte a havi hőgörbém, azt, en szepen vezettem a mensim, meg az egyuttleteket, meg is dicsert, irt fel mastodynont (rendbeszed ott lennt, ez is opcionalis alapon volt, van benne baratcserje, ami noveli az eselyt, ez teljesen homeopatias), és utana mondta csak, ha nagyon turelmetlen vagyok, akkor closti.
és csak ugy felirta :D
elnezest, a kerdesbol a "csak úgy"ot nem értettem teljesen. remelem egy orvos sem ir fel "csak ugy" semmit, kisse veszelyes lenne.
amugy a closti hiaba serkenti a peteerest, eleg ijeszto, hogy "belenyul" az agyad mukodesebe, ugy serkenti, hogy elobb leallitja, aztan egy kicsit vekonyitja a mehnyalkahartyat is, ami ha nagyon vekony, nem tud hozza tapadni a leendő embrió.
nem szabad jatszani az ilyen dolgokkal, nem veletlen, hogy a closti "kura" max 3 hónapig tarthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!