Tesztelt már valaki, aki most hó végére nem várja?
Amugy csak 6hònapja, de nekem mindig volt valami fertozesem. Neha ciszta. Sokszor kesett. Igy sejtettem h valami nem oke,3honap utan mentem dokihoz. Es jol tettem. Nem akarunk " felelegesen" pròbàlkozni, remènykedni. Doki mar akkor clostit ajanlotta de azt mondta elobb inofolic.. hatha.. :) hat nem. Nekem nagyon kitolta a menzeszem. Ennyit sosem kesett. 15napot. Maskor a nagyon max 4-5nap volt.
Lilun:-)
12/14-es vagyok, de egyszerűség kedvéért Eliot:
Nem, nem csináltam még, mivel sokszor csúszkál pár napot a mensim, még várni akarok 3-4 napot. Múlt hónapban 4 napot késett. Amennyiben nem jön meg jövőhét második felére mindenképpen csinálok tesztet.
Kicsit elhagytam a kérdést, tegnap nem volt időm újra benézni! Örülök, hogy ennyi sokan vagyunk, akik reménkedünk! :)
Nos, nekem legutóbb január 28-án jött meg, február 14-én voltunk először együtt, aztán két napra rá és utána is, stb. Az utolsó két ciklusom között 35 nap volt, azelőtt 30 nap, szóval eléggé rendszertelen :( Volt amikor negyvenakárhány nap telt el kettő között. Ovu tesztet még nem használtam ebben a hónapban, majd esetleg a következőben, ha nem jött össze most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!