Megnéznétek ezeket a teszteket? Melyik nap volt pozitív?
a pozitív naptól számítva 14. napra szokott megjönni, honnan számoljam?
nem baj,ha 9 napot késett ez a pozitív teszt? a 16. napon szokott lenni és 14 nap múlva meg szokott jönni...
így most 39. napon fog megjönni?!
16. nap óta csinálgatom őket, kb semmi sem látszott addig
viszont a 14. naptól 3-4 napig volt ilyen csoki színű folyásom...
vmi nem oké velem ugye ?
pajzsmirigy alulműködésem,pcos-em van, arra gyanakszom, hogy a pajzsmirigyem rosszalkodik, mert addig nem jött meg sose , míg nem lett kezelve a pajzsmirigyem
Ohh... életemben nem láttam még ovulációs tesztet, és fingom sincs, mi az az LH. xD Ellenben pozitív terhességi teszthez volt már szerencsém, ami ugyanígy néz ki (ezek szerint az LH helyett ott más van, nemt'om, csak a csíkok érdekeltek). Na mind1, akkor a válaszom nem releváns, bocsi. :)
5-ös voltam.
és eddig is csináltál már ovu teszteket ?
máskor hogy alakult eddig ? és ha lement az ovu akkor szépen folyamatosan halványodott vissza a teszt csík vagy egyből sokkal halványabb lesz ?
bocsi h ennyit kérdezek de én most ovu teszteltem először és nem tudom még h hogy fog alakulni...kivi vok más tapasztalatára
a terhességin szerintem hcg felirat van, ha van azon is felirat :D
Ennyit nem teszteltem sose, csak a 14-15-16. napig, egyszer csúszott 18. ig, egyszer 21.ig... pozitív után abbahagytam és 14. nap múlva megjött és örültem, hogy működik a testem
de most paráztam, hogy még a 23. napon is szinte semmi sem látszott, aztán egyszer csak éreztem... feszült, szúrt, tojásfehérjés nyák, és lám , pozitív lett... de másnap is éreztem, és akkor is ugyan olyan erős lett... ma már nem érzem, szerintem a mai tekinthető az első negatívnak, még ha erős is, ugye ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!