Szedhetek-e Inofolic mellett Maca Vibe-t?
Párommal 7-8 hónapja próbálkozunk, de még nem jött össze. Ő volt spermatográf vizsgálaton, minden rendben van. Az orvos ajánlotta, hogy azért szedjen C-vitamint, Omega3-at, E-vitamint. Ennek kb. 1.5 hónapja.
Én azóta is Elevit Plus-t szedek (volt 2 hónap kihagyás csalái tragédia maitt,de kb. július óta szedem).
Tervezem most ismét szüneteltetni az Elevit szedését, mert az utóbbi 1 hónapban rengeteg pattáns lett a hátamon és nagyon viszketnek. Van köztük sok ici-pici kiütés szerű is. Az életvitelemen semmit nem változtattam, arra gondoltam, hogy túl sokáig szedhettem az Elevitet és kicsit "túltöltődött" tőle a szervezetem. Szerintek? Valaki tapasztalt már ilyet?
Másik kérdésem, ha abba hagyom az Elevitet, de az Inofolicot nem (biztosan nem ez okozza a pattánsokat), akkor szedhetek mellé Maca Vibe-t? Pl. előbbit este, utóbbit reggel? Nem fognak összeveszni?
Illetve sok jót hallottam a palástfű teáról is.
Ez a 3 mehet együtt?
Nekünk igy jött össze 1.5 honapos vitamin szedéssel 6honap probalkozas utan:
Ff: 1000mg Cvit,E,Folsav,Maca Vibe 2x1,(nyersen fokhagyma is fogyasztva napi 2 gerezd)
N: 1000mg Cvit,E,Folsav
Sok sikert!!
N:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!