Ki mennyire figyelt oda a teherbeesésnél a fűszerekre, a mozgásra?
Hát azok a fűszerek nem kerülnek tonnaszámban az ételbe. Minimális mennyiség nem fog alhasi vérbőséget okozni.
Fizikai munkát végeztem első babám előtt és nem volt gond a teherbeeséssel pedig nem kíméltem magam, mert nem lehetett. Másodiknál pedig a 12 kilós fiamat emelgettem beágyazódás körül is és azóta is jelenleg 21 hetes vagyok és kis derékfájást levéve nincs semmi gondom.
Én is próbáltam kerülni a fűszereket, mert volt már egy vetélésem. Addig csináltam, amíg egyszer úgy jártam, hogy olvastam, hogy a kapor nagyon jó ilyenkor, megettem egy fazék tökfőzeléket, majd elém került egy cikk, hogy a kapor szigorúan tilos. Mondanom sem kell, hogy semmi sem történt. Azóta fűszerekkel nem foglalkozom, nyers hússal (sonka!), tojással, sajtokkal vigyázok, és kevés májkrémet eszem.
Mivel veszélyeztett vagyok, nekem a mozgás tilos (kivéve séta).
Emelni és ugrálni, futni, hasizomgyakorlatokat csinálni nem szabad, a többit lehet, de csak akkor, ha eddig sportoltál (és nem 2 hete kezdted).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!