Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti hogyan tudj@tok megkülönböz...

Ti hogyan tudj@tok megkülönböztetni?

Figyelt kérdés

Ne haragudjatok, hogy ide írom de a másik kategória már szinte csak trollkodásból áll és nem valószínű, hogy kapnék hasznos választ. Részben mégis ide tartozik.

Szóval együtt voltunk tegnap a párommal és már vagy másfél éve nem védekezünk viszont sose megy el bennem, mindig kiveszi mielőtt jön. Tegnap lehet, hogy nem vette ki időben. Nem tudja megmondani pontosan, hogy bement-e vagy sem de mikor kivette akkor csak egy kicsi volt ott, ahhoz képest amennyi lenni szokott kevés volt. Néztem magamon odalent de nem éreztem, hogy bármi is folyt volna ki meg nem is tudom megkülönböztetni, hogy ami volt az belőle vagy belőlem jött ki. Aztán az együttlét után pár órával törölgetnem kellett magam odalent de továbbra se tudtam eldönteni, hogy mi az. A múlthéten nem voltunk együtt és akkor is volt olyan, hogy meg kellett törölnöm csak úgy (nincs fertőzésem).

Tehát, ti meg tudjátok különböztetni? Ha igen hogyan?

2017. febr. 19. 12:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet megkülönböztetni, a hüvelyváladék és az ondó sokszor teljesen ugyanúgy néz ki. És egyébként is teherbeeséshez egy mikroszkopikus mennyiség is elegendő, azt pedig nem fogod szabad szemmel látni.
2017. febr. 19. 12:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak egy kicsi megy be (ami bőven elég), nagyjából sehogy nem jössz rá.

Ha az egész, azt észreveszed, nincs mit magyarázni rajtad. Ejakuláció után pár perccel ugyanis elfolyósodik, kifolyik a felesleg, s mivel jellegzetes szaga (fertőzés nélkül is) van, feltűnik.

2017. febr. 19. 13:01
 3/4 anonim ***** válasza:
73%
Én utána mindig kimegyek pisilni, olyankor érzem, hogy valami kifolyik és belecsobban a wc-be. DE... ez nem jelenti azt, hogy nem lesz terhesség, mert nem tud az összes kifolyni. Szóval ha beléd ment, teljesen mindegy, mennyi ment és kifolyt-e, lehet terhesség. (Másnap ha folyik valami, az már nem az.)
2017. febr. 19. 13:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a szaga alapján tudom megkülönböztetni, az ondónak jellegzetes szaga van.
2017. febr. 19. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!