11/26 anonim válasza:
Pozitiv sztem. De mindenkepp megismètelnèm kèt nap múlva! :-)
13/26 anonim válasza:
Szerkesztett kep mi??
Megmutatod az eredetit?
14/26 A kérdező kommentje:
nem mert ugy nem látszik a képen semmi :D azért sötétitettem le kicsit a képet
2017. febr. 19. 12:44
15/26 anonim válasza:
Én azt gondolom hogy ez a csíknak a helye csak ! Nem latom a színét szerintem szürke !
Es amugy tenyleg mostanában az xepil eléggé gyatra minőséget illetően ! De ne legyen igazam !
Mas fajtával tesztelj ! Ha azon is van csík akkor remenykedhetsz , addig szerintem ne eld bele magad !
En drukkolok !
16/26 A kérdező kommentje:
remélem nem ver át :( bár lehet megjön. fájdogál a hasam :/ a mellem nagyon fáj. más nem nagyon van.hőm még fent van 37.0 meglátjuk. nagyon boldog lennék végre látnék egy igazi pozitív tesztet
2017. febr. 19. 15:54
17/26 A kérdező kommentje:
mai tesztem 12 dpo csont negatív volt. majd viszafeküdtem aludni és megint halvány pozi lett,mire felkeltem nem tudom...szerintem nincs baba :/
2017. febr. 20. 07:27
18/26 anonim válasza:
ezek az időn túli tesztek becsapósak.
kivártad a 15 percet mielőtt visszafeküdtél ?
Nagyon sok teszten jelentkezik száradáskor második csík ez megtévesztő !!!
Hiszen az nem pozitiv !!!
amig nem jön meg addig van remény ! de ha netán megjön akkor se búslakodj !
19/26 anonim válasza:
[link] én halványan látok vmit, igy negativban :)
20/26 anonim válasza:
Toltsd fel legy szi a ma reggelit. Igaza van itt egyik elottem szolonak. Kivartad a 15 percet visszafekves elott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!