Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lefekudtem a párommal óvszer...

Peto00 kérdése:

Lefekudtem a párommal óvszer nélkül?

Figyelt kérdés

Elmultam 19 éves és eddig is szeretkeztünk, de most elöször óvszer nélkül csináltuk.

Azt tudom hogy csak a sperminál tud az ember teherbe esni, nem a váladéknál.

Terhességi teszt kimutatta hogy nem vagyok terhes de az internet meg azt irta hogy a férfiaknál az előváladék is megtermékenyul.

Most akkor hogy van ez?

Aki koton nélkül szeretkezett a szerelmével az neked milyen volt? Nem voltak problémák?

Jo ha koton nélkul szeretkezunk vagy nem?

2017. febr. 16. 21:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Biológia órát kihagytad? Az előváladékban is lehet sperma
2017. febr. 17. 09:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Es fajt igy kora reggel. Kerdezd meg a tanarnenit a kisegitoben.
2017. febr. 17. 09:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Valoban igaz, hogy ettol a generaciotol nem varhatunk el semmit! Butak mint a tok...

Ilyenkor csak fogom a fejem!

2017. febr. 17. 13:33
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én óvszer nélkül szexeltem, egyszer, megszakítással. Probléma nem lett, csak egy fiam, aki abból az alkalomból fogant. Ha gyereket akartok, mindképp jó nélküle. Ha nem akartok, akkor meg nem. Mindenesetre én visszaülnék pár bioszórára a helyedben.
2017. febr. 17. 15:54
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Barmikor teherbe eshetsz ha védekezés nelkul szeretnétek.. Tehat akar ebből az alkalomból is.. Akarjatok a gyereket? Mert ha nem akkor inkabb vedekezzetek.. Nem jol tudod! Elovaladektol is lehetsz terhes.. A masik pedig hogy ha szexelsz és rá (pl) két napra csinálsz egy tesztet attol meg nem tudhatod hogy terhes lettél e.. Kb 13-15 nap mire kimutatja a vizelet teszt.. Szamolgasd a napokat es csinálj masik tesztet később.majd Írj.. Erdekelne hogy alakul ez a kérdés.. Nekem nagyon fura hogy a mai fiatalok szexelni azt tudnak de a megtermékenyülés..terhesség..abortusz.. Terhességi teszt témában a végtelenségig buták 😒
2017. febr. 17. 18:17
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnétek= szexeltetek.. Bocs .. Okoskodik telóm
2017. febr. 17. 18:18
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedvenc kérdésem (plusz a válaszok is) erre a hétre :D

Sírok, még nem döntöttem el, hogy bánatomban vagy a röhögéstől... Belemenjek? Belemegyek:

1. Spermi: nincs ilyen szó (ez becézés akart lenni vagy elírtad?)

2. A váladék az előváladék? És te ezt mégis honnan TUDOD? de komolyan, ki mondta vagy hol olvastad? Már ha feljössz ide, minden 5. kérdésnél a csapból is ez folyik a válaszok között, hogy DE, pont hogy teherbe lehet esni előváladéktól is.

3. Mikor csináltad a tesztet? Gondolom kb másnap, segítek: akkor még nincs mit kimutasson.

4. "férfiaknál az előváladék is megtermékenyul" hogy mivan? :D ezt is linkeld be légyszi, ha már az internet EZT írta.

5. "Aki koton nélkül szeretkezett a szerelmével az neked milyen volt? Nem voltak problémák?" Nem voltak, mert gyógyszert szedek.

6. "Jo ha koton nélkul szeretkezunk vagy nem?" Ha gyereket akarsz, akkor célszerű anélkül, igen. Ha nem akarsz, akkor ÉRTELEMSZERŰEN nem túl jó.

És most felmegyek és hideg víz alá dugom a fejem, mert szétfüstölt az agyam már csak a saját válaszomtól is...

2017. febr. 18. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!