Lefekudtem a párommal óvszer nélkül?
Elmultam 19 éves és eddig is szeretkeztünk, de most elöször óvszer nélkül csináltuk.
Azt tudom hogy csak a sperminál tud az ember teherbe esni, nem a váladéknál.
Terhességi teszt kimutatta hogy nem vagyok terhes de az internet meg azt irta hogy a férfiaknál az előváladék is megtermékenyul.
Most akkor hogy van ez?
Aki koton nélkül szeretkezett a szerelmével az neked milyen volt? Nem voltak problémák?
Jo ha koton nélkul szeretkezunk vagy nem?
Valoban igaz, hogy ettol a generaciotol nem varhatunk el semmit! Butak mint a tok...
Ilyenkor csak fogom a fejem!
Kedvenc kérdésem (plusz a válaszok is) erre a hétre :D
Sírok, még nem döntöttem el, hogy bánatomban vagy a röhögéstől... Belemenjek? Belemegyek:
1. Spermi: nincs ilyen szó (ez becézés akart lenni vagy elírtad?)
2. A váladék az előváladék? És te ezt mégis honnan TUDOD? de komolyan, ki mondta vagy hol olvastad? Már ha feljössz ide, minden 5. kérdésnél a csapból is ez folyik a válaszok között, hogy DE, pont hogy teherbe lehet esni előváladéktól is.
3. Mikor csináltad a tesztet? Gondolom kb másnap, segítek: akkor még nincs mit kimutasson.
4. "férfiaknál az előváladék is megtermékenyul" hogy mivan? :D ezt is linkeld be légyszi, ha már az internet EZT írta.
5. "Aki koton nélkül szeretkezett a szerelmével az neked milyen volt? Nem voltak problémák?" Nem voltak, mert gyógyszert szedek.
6. "Jo ha koton nélkul szeretkezunk vagy nem?" Ha gyereket akarsz, akkor célszerű anélkül, igen. Ha nem akarsz, akkor ÉRTELEMSZERŰEN nem túl jó.
És most felmegyek és hideg víz alá dugom a fejem, mert szétfüstölt az agyam már csak a saját válaszomtól is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!