Egy erdekes kérdesem lenne? Múlt heten CSÜTÖRTÖKön volt ovum. Uh on követték. Azt mondta az orvos csutörtökön este es penteken reggel legyünk együtt. Viszont. Tegnap megjött a havim.
annak hogy nem maradnak meg a babák, annak komoly oka lehet... ezt a dokit nem akarná körül járni ???
Tudom mit érzel és 6!! évig vártam a csodára ... de mondjuk én addig "vertem az asztalt" míg el nem küldtek minden féle vizsgálatra.
Hormonsort csináltak nálad ? Ugyanis ha a hormonok nincsenek rendben, simán lehet hogy megtermékenyülés létrejön , de spontán kilöködik utána . Tehát a terhesség nem marad meg !!!!
szerintem járj utána ennek...
Ha múlt csütörtökön volt ovud, és együtt is voltatok, és tegnap megjött, akkor az azt jelenti, hogy nem termékenyült meg a petesejt, nem estél teherbe ÉS nagyon rövid volt az ovu utáni fázis. Ez utóbbi simán utalhat hormonzavarra.
De hogy lett volna ovu helyett menzesz?
Akkor mondják, hogy nem marad meg a baba, ha legalább egy pozi teszted van. De te ebben a hónapban a kémiai terhességig sem jutottál el.
A méhen kívüli terhesség tekinthető "balesetnek", eléggé bíztató benne, hogy teherbe tudtál esni, csak sajnos nem jó helyen ágyazódott be.
Nekem volt olyan hogy követtük uhval a ciklust.16 ciklusnapon volt ovu,emiatt 23 napon hormonsor.De aznap este MEGJÖTT 1 héttel hamarabb!
A hormonsorból kiderült h alacsony a progeszteronom hiába volt ovu.Emiatt a következő követett ciklusban ovu után utrogestant kellett használnom...és 32hetes terhes vagyok.
Hormonsort nálad néztek?
Köszönöm szèpen a vàlaszokat. Bocsanat de tegnap nem voltam telefon közelben. Bagyis inkabb internet közelben.
Minden vizsgalat meg volt mar. Nalam annyi baj van hogy progreszteron hianyom van. A paromnal pedi az derult ki hogy lassuak a sejtek. De erre azt mondta a doki h nem akadaly. Több vetèlèsen tul vagyok mar. Plusz ez a mostani mehen kivuli. Kicsit idegörlö mar. Most az ovum ugy volt hogy 25.ciklusnapon😏. Ezert jött meg sztem idöre. De akkor most nem is remenykedek semmiben. Következö ovum remelem vissza all. Alapbol nekem a 9-10.napon szokott lenni mindig. Most csodalkoztunk is. Bagy egy megtevedt tudzö volt aki kesön erett be. Hat nem tudom. De nagyon szepen köszönöm a sok hasznos valaszt. A következö lepes azt mondta az orvos ha szeretnenk a lombik lesz. Igy lassan 9 ev utan lehet hogy egyszerubb lenne....nem tudom.....
5ös vagyok
Időnként nekem is előfordult késői ovuláció.Konkrétan a 2.babám 24cn-i ovuból van 😁
Kapsz valamit a progi hiányra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!