Tanácsotokra lenne szükségem. Szerintetek mi lehet ez? Plusz teszt kép.
Sziasztok! Tudom, és látom is mennyi hülyeség kering itt nap mint nap. Viszont én most egy komoly kélrdéssel fordulok hozzátok! Dilemmában vagyok, azt illetően, h ebben a hónapban csak 1 napra jött meg a menstruációm, majd 2 napig semmi, és ismét 2 napig csak rózsaszín pecsételés volt. Annyit hozzá tennék, h rajta vagyunk a baba projekten a párommal. Szedtem barátcserje kapszulát is, nemtudom ez mennyire befolyásolja ezt.
A teszt negatív, és a pecsételés és a kimaradás oka a barátcserje kapszula lesz.
Nekem 56 naposra tolta el a ciklusomat, a végén csak Norcoluttal jött meg, és a nőgyógyász letépte a fejem, hogy honnan szedi ennyi nő ezt a baromságot, hogy ész nélkül kapkodja be mindenki ezeket a csodaszereket. Nem én voltam az egyetlen páciens, aki így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!