Lombikosok! Járt már így valaki? Kémiai terhesség lesz?
Figyelt kérdés
Vissza kaptam egy két napos és egy zigótát (1napos). Et+12 vérvétel, 10,03 lett a hcg szint, a tesztek negatívak. A doki azt mondta, hogy ne adjuk fel, igaz lehet belőle kémiai, méhen kívűli de egészséges terhesség is. Kaptam a Crinone mellé Prolutex szurit. Két napja gyenge pecsételésem van de inkább a Crinone gél sötét barna meg ha pisilek akkor a wc papír. A tesztjeim pozitívak, reggel megyek vissza. Volt valakinek esetleg így egészséges terhessége? Volt már egy méhen kívűlim, a jobb petevezetékem kivették. Félek.. Azon gondolgodtam, hogyha esetleg a zigóta tapadt meg akkor a vérvétel csak a 12. napon volt. Esetleg jó lehet ez a kevés hcg arra a napra? Köszönöm2017. febr. 12. 21:58
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, de nagyon drukkolok neked!
Ird meg, hogy holnap mi lett! 🙏
2/4 anonim válasza:
Háát... Nálunk az elsőnél ET+13 napon 16 lett a hcg, és egyből leállítottak mindent. Igaz, én 2 5 naposat kaptam vissza. Nálad azért lehet még remény a zigótára. Drukkolok nagyon!
4/4 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam dokinál. 41 lett a hcg. Szerdán megyek kontrollra ha nem duplázódik akkor abba kell hagynom a progi pótlást. Én is a zigótában bízom, akkor még egész reális lenne a dolog. Bár nem tudom. Barnázok is, valószínű, hogy el kell, hogy engedjem.
2017. febr. 14. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!