Van esély, hogy terhes vagyok?
Sziasztok!
Decemberben elejém hagytam abba a fogzásgátló szedését, ezt követően el is mentem a nőgyógyászhoz vizsgálatra, hogy minden rendben van e, és hogy tájékoztassam, hogy babát szeretnénk. Azt mondta, minden szinte tökéletes, ahhoz képest, hogy most hagytam abba a gyógyszert, és nem lesz gond a teherbeeséssel.
Meg is jött, pontosan úgy, amikor még gyógyszert szedtem.
Ma már 4. napja késik, néha fájdogál a hasam, szurkál, és szurkál a mellem is, fáradékony vagyok.
Csináltam már egy tesztet, az negatív lett. (x-epil)
Nem tudom, lehet gyógyszer kavart be, és emiatt kiszámíthatatlan minden? Már nagyon szeretnenk babát!
Normál esetben 4 napos késéssel már bármilyen teszt kimutatja. Ha sokáig szedtél fogamzásgátlót, akkor még kell egy kis idő, hogy minden újra a régi legyen. Lehet, hogy fizikálisan nincs baj, de a hormonok még nem úgy működnek ahogy magától kéne. Másrészt nem mindenki működik úgy ahogy a nagykönyvben(sőt egyre több nőnek, párnak kín keserves a gyermekvállalás) és az első ciklusban összejön, hanem fél-egy évet próbálkozni kell. Az alatt is jobb esetben összejön rosszabb esetben meg megkezdődik az igazi tortúra.
Én a helyedben azért elmennék egy endokrinológushoz megnézetni a hormonokat, esetleg ir vizsgálat. Annyival is beljebb leszel.
Köszi a gyors választ!
2.5 évig szedtem. Az előtt, mikor nem szedtem, sosem volt rendszeres a menstruációm. Azért reménykedem! :)
Köszönöm a tanácsot!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!