Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy a reggeli...

Lehetséges hogy a reggeli teszt negatív, majd délutánra mutat csak pozitív eredményt?

Figyelt kérdés
Hétfőn kellett volna megjönnie, ehelyett kedd óta barnázás, ezért csináltam egy tesztet tegnap reggel. 5 perc múlva néztem, akkor negatív volt. Délutánra pedig (nem dobtam ki a tesztet, ott maradt a fürdőszobában) a tesztablakban is megjelent a csík! Halványabb volt mint a kontroll csík, de egyértelműen ott volt, és szép szabályos! Én sem tudom eldönteni hogy pozitívnak lehet-e ezt így venni. Van valakinek tapaszalata? (Corax Direct-el teszteltem)
2008. okt. 10. 13:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez sajna negatív. 10 perc után már nem értékelhető. Nekem is volt ilyen és nem volt baba.

De azért tesztelj pár nap múlva reggel!

Drukkolok!

2008. okt. 10. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Rá is van írva, hogy fél óra után nem értékelhető, mert az indikátor anyag eszínezheti a tesztet..

Ezért nem lehet tudni, hogy azért mert pozitív, vagy azért, mert elfolyt az indikátor!!!!

Inkább holnap, vagy holnapután ismét tesztelj..és az 5-10 percen belüli eredményt értékeld.

2008. okt. 10. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A teszt csak 10 percen belül érvényes. Utána változhat, de azt már nem szabad figyelembe venni. Várj 2-3 napot és ismételd meg a tesztet egy másikkal. Szorítok. :-)
2008. okt. 10. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:
57%
Minden teszt használati utasításában benne van hogy hány percen belül kapsz valós eredményt általában 10 perc.Ha több óra múlva nézed az már nem elfogadható eredmény.Inkább vegyél még egy tesztet és tesztelj egy érzékennyel!Clearblue-t szokták ajánlani,sok sikert!!!!
2008. okt. 10. 13:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Sejtettem hogy ez már így nem értékelhető, de hát mindig reménykedünk...

2008. okt. 10. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!