Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok erről a tesztrol?

Mit gondoltok erről a tesztrol?

Figyelt kérdés
[link]

2017. febr. 10. 13:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Na igen...ez sajnos negativ...nekem is mindeg ezt jatsza....elöször ott a csik....aztan homezö....mint ma reggel odakint a taj....
2017. febr. 11. 07:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Neked mennyi ideje kesik? Melyik teszt a legjobb szerinted? A clearblue nem digitális már nagyon sokszor volt allpozitiv nekem
2017. febr. 11. 08:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia! Mi a helyzet? Én 14-re nem várom, lehet holnap tesztelek reggel. Van valami tuneted? Miota probalkoztok?
2017. febr. 12. 18:12
 14/15 A kérdező kommentje:
Szia . Hat ma jelentkezett valami barnás folyása ebből menstruacio lesz szerintem :-( direktben nem próbálkozunk van amikor nem védekezunk mert ha jönne a baba az sem lenne baj . Remény kevés van h ebből baba lesz :-(
2017. febr. 12. 19:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet kérdezö?
2017. febr. 13. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!