Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma kellett volna megjönnie,...

Ma kellett volna megjönnie, de nem jött meg, kis fehér folyásom van, mit tegyek? 2 napja csináltam tesztet, de negatív lett.

Figyelt kérdés
2008. okt. 10. 12:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Várj 1-2 napot és tesztelj újra. De persze fontos, hogy szokott-e késni máskor is?
2008. okt. 10. 12:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Sosem szokott késni,napok óta fehér a bimbóm is,a hőm 36 felett van.
2008. okt. 10. 12:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Sajna a mai napból még 12 óra hátra van :(

De kívánom tiszta szívből hogy nem is jöjjön!! Sajna én ma csináltam egy 10-es erősségüt és negatív...mondjunk mensi elött vagyok 3 nappal,de esélyem 0 hogy sikerült :(

2008. okt. 10. 12:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez idáig mind szép és jó, leszámítva a - tesztet, ami +ra változhat, ha vársz 1-2 napot és persze nem jön meg. :)
2008. okt. 10. 13:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem tegnapra kellett volna megjönnie, a folyás nálam is stimmelt, a hőm meg 36,9. Mégis a tegnapi tesztem neg. Egyértelműen neg. Még halvány vonalam sem volt. Majd írj, hogy veled mi van?! Csak a teszt nem mutat jót, vagy a szervezetünk játszik velünk.
2008. okt. 10. 13:24
 6/9 anonim ***** válasza:
hát szia, letti vagyok nekem tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött én nem csináltam tesztet, mert úgysem mutat semmit, de.....az ovumikroszkóp tiszta páfrány, hisz az csak akkor van, ha peteérése van az embernek nem??? akkor most mi van?? reggeli első nyálból csináltam. drukkolok, hogy neked se jöjjön meg!!!!!
2008. okt. 10. 14:00
 7/9 anonim ***** válasza:
ja...és a teszt még valószínű korai volt ne add fel.
2008. okt. 10. 14:00
 8/9 anonim ***** válasza:
a hőm nekem 3616 volt reggel, de sajnos nem tudok viszonyítani, mert nem szoktam méregetni. Letti
2008. okt. 10. 14:01
 9/9 anonim ***** válasza:
bocs 36'6 ot akartam írni
2008. okt. 10. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!