Elment bennem a barátom, félek, hog terhes lettem, mit tegyek?
Sajnos, egy kótyagos estén történt tegnap előtt, hogy összegabalyodtam a barátommal, akivel egy hónapra szakítottunk, bizonyos okok miatt (nem lényeg ugye).
És nem volt nála semmi, de megígérte, hogy vigyáz. Sajnos, nem vettem észre mennyit ivott már, és én se ittam keveset, ezért megtörtént a baj. Szólt, hogy nem tudta tartani magát és hogy gáz van.
Egyből pánikba estem egy percen belül már a zuhanyzóban mostam magam (bár mint köztudott ez nem oldja meg a helyzetet). A jó hír az, hogy fogamzásgátlót szedek október óta, a rossz, hogy össze-vissza, mert nem fogamzás gátlás céljából szedem, hanem egyéb dolgok miatt. Mondjuk ezt a hónapot normálisan kezdtem a 8. napon és minden nap szedtem eddig a tablettát. De félek, hogy akkor is hiba csúszhatott a rendszerbe. Az orvosok nem hajlandók felírni nekem esemény utánit, mert ennyi hormon a fogamzásgátlóval együtt felborítja a hormonháztartásom és komolyabb bajom lehet belőle. Én mégis parázok, mert anyum is így lett terhes, hogy mellé rendesen szedte a fogamzásgátlót, sőt az első két hónapban még menstruált is...
Anyukád is berúgva csinált téged és ezt elmesélte neked?
Egyébként terhes vagy!
Anyám borogass! Kár, hogy a szexhez nem kell ész.
Ha mákod van, nem lett baj. Ha ez először történt, akkor óvatlan vagy és legközelebb esőkabát nélkül ne engedj be senkit.
Ha viszont nem először történt, akkor meg hüle vagy, már bocs.
"megesik mindenkivel szerintem"
Szerinted igen.
Amúgy meg nem. Ne magadból indulj ki.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!