Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mi lehet a gond?

Szerintetek mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Teljesen el vagyok keseredve.Utolsó mensim december 10-én volt meg.Azóta semmi.Voltam orvosnál nem látott semmi eltérést csak megvastagodott méhnyálkahártyát.Azt mondta hamarosan vérzés lesz,de ha mégsem 2 hét múlva menjek vissza.Holnap telik le a 2 hét,megyek is hozzá.Tesztjeim negatívak,viszont cisztàt sem talált 2 hete.

Ezekszerint tuti nem vagyok terhes igaz?Tesztjeim negatívak :(

Viszont fáj alul a hasam minden nap.Ilyen feszítő érzés

2017. febr. 6. 20:25
 1/9 anonim ***** válasza:
De miért vagy elkeseredve? Terhes biztosan nem vagy, de nem akkora hatalmas gond, hogy kimaradt egy hónapot, meg is vizsgáltak, egészséges vagy.
2017. febr. 6. 20:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Több mint egy éve babát szeretnénk,de sajnos eredménytelenül eddig
2017. febr. 6. 20:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor 1 év után már érdemes egy hormonsort kérned, a párodat is meg kellene vizsgálni. Egyébként 1 év nem annyira sok idő, nem biztos, hogy van bármi gond, csak kicsit nehezebben jön össze
2017. febr. 6. 20:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet dokit kellene valtanod, olyat, aki nem csak uh-kra hiv vissza 2 hetente, hanem elkuld kivizsgalasokra mindkettotoket. Mi masfel evet vartunk, de egy ev utan dokit csereltem mert nem szerettem volna 30 evesen is csak totozni otthon, miert nem sikerul.
2017. febr. 6. 20:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Páromnak jövőhéten lesz a sperma vizsgálata.Azt mondta az orvos amíg annak az eredménye nincs meg,engem teljesen felesleges vizsgálgatni. :(
2017. febr. 6. 20:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez már csak azért is érdekes, mert ha netán lombikra kerül a sor az alacsony spermaszám miatt, akkor is fontos a te hormonrendszered.
2017. febr. 6. 21:35
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért nem küldd el vizsgálatokra.Azt mondta előbb a párom eredményei legyenek meg.

Pedig már olyan jó lenne ha sikerülne.Lassan már minden fűszálban kapaszkodom,mindenhol a reményt látom hogy hátha most.... :(

2017. febr. 6. 22:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálunk detto ugyanez van, azt mondtam a nődoki legyen meg a férjem eredménye....addig engem nem vizsgálnak. Meglett, sajnos nem valami rózsás..... :( Az én dokim erre megint azt mondta, hogy akkor először a férjemnek kell "meggyógyulni" azután majd engem is megnézünk..... A férjem állapotának javulása akár fél év is lehet.... most addig én csak várjak? elkeserítő
2017. febr. 7. 09:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Ma egy másik dokihoz mentem el, azonnal megállapította PCOS-om van, és megis kaptam a beutalót a 3. és 21. napi hormonvizsgálatra. Ez a különbség orvos ès orvos között....
2017. febr. 7. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!