Negatív teszt lombik után, mikor már volt elötte pozitív?
Lehet az Ovitrelle-től is akár; attól függ, mikor kaptad.
De én jártam úgy is, hogy ET+9 napon pozitívat teszteltem, de utána már csak egyre halványabb lett. A vérvétel ki is mutatta, hogy valami elindult, mert 20 lett a hcg-m, de sajnos ez csak egy kémiai terhességre volt elég...
A Crinone visszatartja a mensest, mivel progeszteron. (Van akinek megjön mellette is, de a legtöbb esetben nem, míg abba nem hagyod.) De még korán van a 12. napon 'letenni' a sikerről! Biztosat csak a vérvétel mutat majd. Addig nincs más teendőd, mint reménykedni, és mindent ugyan úgy csinálni, mint eddig. Sokszor hallottam már olyat, hogy még a vérvétel napján is negatív volt a teszt, a vérvételen meg jó magas lett a hcg.
Nekünk a 3. sikerült most, és ikreket várok. A vérvétel előtti napon egyértelmű, de halvány volt a 25-ös teszt. Másnap meg 2400 volt a hcg-m.
Szóval ne alapozz csupán a tesztre! Én sem bírtam ki teszt nélkül, de ne add fel, ha negatív! Még bármi lehet!
(Azt nem is értem, hogy korábban miért csináltattak tesztet a Kaáliban...)
Elvileg 5 naposokkal a 9.napon már mutatja a teszt, de a 11.en tuti.
Viszont sok olyat olvasni, hogy a teszt negatív, vérvételnél meg kiderül, hogy sikerült.
Szóval sztem várd meg a vérvételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!