Menses után 3 nappal kezdtem el szedni újból a fogamzásgátlót és aznap voltunk együtt a barátomal, de nem védekeztünk. Rá egy hétre újra voltunk együtt, viszont együttlét után vettem be egy fogamzásgátlót. Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
A két együtt lét között volt egy kis gyenge vérzésem.2017. febr. 5. 20:47
11/14 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy elitélnek engem, hogy fiatalon babám lesz. De az az ártatlan pici nem tehet róla, hogy világra jön, mert mi felelőtlenek voltunk. Elkövettünk egy hibát, de vállalom érte a felelőséget, még ha a sulit magántanárnál is kell elvégezzem. Már saját magamról is felelősséet kell vállalnom, de tudom hogy képes vagyok és leszek is egy picit fel nevelni, mert a legjobbakat akarom neki, és nem fogom hagyni, hogy ő is elkövesse úgyanazt a hibát, mint én. Ebből a dologból, viszont tanultam...
2017. febr. 6. 15:35
12/14 anonim válasza:
És a törött kezed miatt nem tudod lenyelni a gyógyszert?!
---
Nem mondta még senki (ha már olvasni nem olvasol holmi betegtájékoztatókat), hogy antibiotikum mellett is be kell szedni a teljes levelet, csak akkor nem véd rendesen? Ennek semmi köze az elítéléshez, a hormontartalmú gyógyszer NEM JÁTÉK!!! Nem lehet összevissza szedni, összevissza vérezgetni.
Az adott hónapban terhesség lehet az eredménye, hosszú távon meg, ha sokáig szórakozol vele, akár meddőség is!
Reménykedj benne, hogy megúszod, és nagyon gondold át, hogy mivel játszol. Az egészségeddel és emberek életével.
13/14 A kérdező kommentje:
Azért nem szedtem, mert az orvos mondta. Tudom hibát követtem el ezzel, de már nem tudom megnem történé tenni.
2017. febr. 6. 16:24
14/14 A kérdező kommentje:
Szerinted/szerintettek mit kellene tegyek? Mi lenne a legjobb megoldás?
2017. febr. 7. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!