Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire lehet árulkodó jel a...

Mennyire lehet árulkodó jel a hő? Lehet arra alapozni?

Figyelt kérdés
tegnap kellett volna megjönnie, de elmaradt ma reggel mértem a hőmet 36'6 volt digitális hőmérővel, különösebb tünetem nincs csak fáj a mellem három napja és kellemetlen érzés a petefészkem körül, bár lehet, hogy ma megjön, de ha mégsem melyik az a tesz amelyik tutira kimutatja ha baba van??? ja és egy kis barnázásom is van épp hogy.
2008. okt. 10. 08:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Hö igen árulkodó, de azért vannak néha kivételek.

Ezek amiket leírtál arra mutat, hogy nincs baba. Ha van türelmed várj hétföig és akkor tesztelj, mindegy milyen terheségi teszttel, ha nincs akkor ma is megprobálhatod, de szerintem ha pontos a tested, akkor a hétvégén meg fog jönni.

2008. okt. 10. 08:13
 2/3 anonim ***** válasza:

A hőre igen lehet alapozni,mert én is mértem és már a pozitív teszt előtt is tudtam,hogy ez babás hő.

Szóval,a 36,6os hő igen kevés a babához,főleg így az utolsó napokban. De ha előtte is mérted,akkor tudsz hasonlítani. Ha nem,akkor felesleges 1x megmérni.

Ha már tegnap kellett volna megjönni,akkor szerintem már holnap reggel tesztelhetsz,valami érzékennyel.

Sok-sok sikert neked!

2008. okt. 10. 08:43
 3/3 A kérdező kommentje:
nem szoktam hőt mérni soha csak mmost kíváncs voltam
2008. okt. 10. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!