Mit jelentenek az alábbi adatok?
Szívesen bemásolom a papírt amit kaptam....
Pontosan azért tettem fel a kérdést, mert amit mondott és amit leírt nem egyezik meg. Azt mondta nem vagyok terhes és szedjem be a gyógyszert hogy megjöjjön... A papíron pedig a fentebb leírt adatok + javaslat: Norcolut
Amúgy ha terhes vagy,vinném a papírokat+receptet valami hivatali szervhez,hogy véletlenül se paraktizálhasson az ilyen orvos.
Biztos nem ertettél félre valamit?
Szerintem terhes vagy ezek alapján+nem jött meg.Ha pozitiv lesz a teszt egyertelmu lesz.(előző válaszoló voltam)
Leírom részletesen így átláthatóbb kicsit.
December 21.-én jött meg utoljára, de mivel 29-33 naposak a ciklusaim így vártam január 23 ig a tesztel - lett.
Január 28-án elkezdett fájni a hasam amolyan megjön érzés, 29-én pedig felfázásra utaló jeleim voltak 10-20 percenként járkáltam pisilni, de csak 2-3 óráig tartott utána elmúlt, a bal oldalamon szúrkált kb keddig utána viszont maradt a feszítő érzés a méhem körül. Csütörtökön teszteltem megint -, így úgy döntöttem elmegyek orvoshoz nehogy gond legyen..
Órákat vártam, pont felakartam kelni pisilni amikor behívtak (nem mehettem már el).
folyt.
Bementem elmondtam hogy késik teszt negatív, feszül a mellem stb, gyorsban megvizsgált, de folyamatosan a tanulónak magyarázott illetve az asszisztenssel valaki más leleteit 'elemezgette'..
Elküldött pisitesztre -
Utána közölte, hogy biztos hormon bajom van, diétázzak és szedjem be a gyógyszert...
Miután kijöttem akkor néztem meg a papírt és nem igazán értettem miért is van rajta megnagyobbodott méh és vastag nyálkahártya...
A kérdés lehetséges hogy amikor megkellett volna jönnie 20-23 között, akkor volt peteérésem és 1 héttel később azért fájt a hasam olyan sokáig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!