Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelentenek az alábbi adatok?

Mit jelentenek az alábbi adatok?

Figyelt kérdés
Ép külső genit, kp tág hüvely, sima portio, folytatásában puha tyúktojásnyi gravid uterus, szabad környezetben
2017. febr. 3. 12:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Terhes vagy,ezen mit nem lehet megerteni,es ertelmezni?? Gravid uterus= terhes meh. Es nem hinnem,hogy a doktor megakarna szakitani a terhessegedet avval,hogy ad egy gyogyszert hogy megjojjon. Tudni illik,hogy Münchenben,es Ausztriaban mukodik ez a dolog,h aki nem akarja a kis bébit es akar korai,akar kesoi terhes az mehet oda olyan gyogyszerert,ami vetelest okoz. De Magyarorszagon nincs ilyen,mert mi levagyunk maradva vagy 60evvel a modernizaciotol.
2017. febr. 5. 19:27
 12/18 A kérdező kommentje:

Szívesen bemásolom a papírt amit kaptam....

Pontosan azért tettem fel a kérdést, mert amit mondott és amit leírt nem egyezik meg. Azt mondta nem vagyok terhes és szedjem be a gyógyszert hogy megjöjjön... A papíron pedig a fentebb leírt adatok + javaslat: Norcolut

2017. febr. 5. 20:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Menj másik dokihoz pár nap múlva...Még mindig nem jött meg?Tesztet csináltál azóta?
2017. febr. 6. 06:27
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem jött meg..tesztet sem csináltam még... leghamarabb szerdán
2017. febr. 6. 19:55
 15/18 anonim ***** válasza:

Amúgy ha terhes vagy,vinném a papírokat+receptet valami hivatali szervhez,hogy véletlenül se paraktizálhasson az ilyen orvos.

Biztos nem ertettél félre valamit?

Szerintem terhes vagy ezek alapján+nem jött meg.Ha pozitiv lesz a teszt egyertelmu lesz.(előző válaszoló voltam)

2017. febr. 7. 11:43
 16/18 A kérdező kommentje:

Leírom részletesen így átláthatóbb kicsit.

December 21.-én jött meg utoljára, de mivel 29-33 naposak a ciklusaim így vártam január 23 ig a tesztel - lett.

Január 28-án elkezdett fájni a hasam amolyan megjön érzés, 29-én pedig felfázásra utaló jeleim voltak 10-20 percenként járkáltam pisilni, de csak 2-3 óráig tartott utána elmúlt, a bal oldalamon szúrkált kb keddig utána viszont maradt a feszítő érzés a méhem körül. Csütörtökön teszteltem megint -, így úgy döntöttem elmegyek orvoshoz nehogy gond legyen..

Órákat vártam, pont felakartam kelni pisilni amikor behívtak (nem mehettem már el).

2017. febr. 7. 13:33
 17/18 A kérdező kommentje:

folyt.

Bementem elmondtam hogy késik teszt negatív, feszül a mellem stb, gyorsban megvizsgált, de folyamatosan a tanulónak magyarázott illetve az asszisztenssel valaki más leleteit 'elemezgette'..

Elküldött pisitesztre -

Utána közölte, hogy biztos hormon bajom van, diétázzak és szedjem be a gyógyszert...

Miután kijöttem akkor néztem meg a papírt és nem igazán értettem miért is van rajta megnagyobbodott méh és vastag nyálkahártya...

A kérdés lehetséges hogy amikor megkellett volna jönnie 20-23 között, akkor volt peteérésem és 1 héttel később azért fájt a hasam olyan sokáig?

2017. febr. 7. 13:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Lehet később volt peteérésed!Nézted azóta teszttel?Gyógyszert akkor gondolom nem szedted.
2017. febr. 10. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!