Menstruáció utáni napon, megszakítással és pharmatex-el.
2017. febr. 2. 16:29
2/12 anonim válasza:
Gólya által
2017. febr. 2. 16:50
3/12 A kérdező kommentje:
Jajj de vicces :D Ha értelmes válaszod nincs,minek írsz?
2017. febr. 2. 16:52
4/12 anonim válasza:
Fogamzásgátló mellett estem teherbe de nem bánom. Nagyon várjuk már a picurt.
28 hkm
2017. febr. 2. 17:16
5/12 anonim válasza:
bocs az offért, de követem a kérdést, főleg az első válasz miatt. Huu, ez hogy sikerült? nem csúszott baleset a megszakításosba? mert így nagyon kevés az esély, ha az előváladékban volt is minimális spermium, akkor azt a pharmatexnek ki kellett volna védenie. Eddig nekem ez full biztonságosnak tűnt, mi is így védekezünk. Na mindegy, semmi sem 100%os... :P
2017. febr. 2. 17:35
6/12 anonim válasza:
Egyetemre járok, egész november végét és a decembert végigtanultam. Nem is volt időnk együtt lenni a férjemmel. Fogamzásgátlót nem szedtem, óvszerrel védekeztünk. Amúgy is csak keveset tudtunk együtt lenni, mert sokszor éjszakás, vagy valamelyikünk fáradt, jó ha havonta kétszer együtt tudtunk lenni. Szóval a decemberem húzós volt, de a vizsgáim egy részével végeztem, lett időnk egymásra. Mivel 30 napos ciklusaim voltak, és a 24. napon tartottam, gondoltam nincs peteérésem. A férjem nem szereti az óvszert, mensi alatt, utána pár nappal vagy előtte pár nappal elő szokott fordulni, hogy nem használtunk gumit, de ugye az ritkán fordult elő, mert keveset szoktunk együtt lenni. Most azt mondtam, hogy tuti nincs peteérésem, legyen egy jó napja, ne húzzon gumit. Egyszer voltunk együtt abban a hónapban, a 24. napon, erre terhes lettem. Nem a legjobbkor jött, de örülünk.
2017. febr. 2. 17:43
7/12 anonim válasza:
Első vagyok, nem csúszott hiba vele, bőven időben kivette. A pici nagyon jönni akart, bár az apja már most Houdini-nek becézi:-D
2017. febr. 2. 17:50
8/12 anonim válasza:
22 éves voltam. Addig összesen ötször menstruáltam. Gyógyszerrel sem tudták meghozni, arra gyanakodtak, hogy az agyalapi mirigyem nem működik. A hormonsor alapján 3 nőgyógyász és 2 endokrinológus mondta azt, hogy természetes úton nem fogok tudni teherbeesni, de lehet gyógyszerrel sem. Ennek ellenére mindig védekeztünk, kivéve egy jól sikerült este (diplomámat ünnepeltem a ferjemmel). Meg se fordult bennünk, hogy abból az egy részeges estebol gyerek lesz. Hát lett. Már 3 éves egészséges kisfiú. Viszont a tesó már egy éve nem sikerül, és egyre furcsább tüneteim vannak, tanácstalan mindenki. Hát meglátjuk, hogy lesz-e még 3gy csoda gyerekünk.
2017. febr. 2. 18:06
9/12 anonim válasza:
Kiszakadt a gumi. :))) De örülök hogy így alakult.Fiatalon lehettem anya. Most 17 éves a fiam.Okos egészséges,és nagyon büszkék vagyunk rá!
2017. febr. 2. 18:22
10/12 anonim válasza:
Párommal kapcsolatunk elején óvszert használtunk, de mindketten utáljuk, nem érzünk benne semmit. Úgyhogy a kockázatok és mellékhatások tudatában átálltunk a természetes családtervezésre... Előző kapcsolatomból már volt gyermekem, nagyon nehezen jött össze a terhesség és azóta már az egyik petevezetékemet is ki kellett operálni, szóval elég alacsonynak tűnt a kockázat, persze tudtuk, hogy azért van. Mindenesetre ovuteszttel jól belőttem, hogy mikor van peteérésem és a kritikus napokat gondosan elkerültük.
Aztán egyszer csak nem jött meg... Az ultrahangon egyértelműen kiderült, hogy nagyobb a baba az utolsó mensi szerinti koránál, szóval a ciklus elején fogant.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!