Mensi után 9 nappal krémes, enyhén vizes folyás mit jelent?
Figyelt kérdés
Holnap van pé-m a ciklus.hu szerint, de már tegnap éreztem enyhe rosszullétet, hányingert. Ezt a pé-nek tudtam be. Ebben a ciklusban nem fogok semmire sem figyelni. Együtt is voltunk.2008. okt. 9. 21:17
1/1 anonim válasza:
Vegyél gyorsan egy ovu tesztet, ha tudsz holnap! Az biztosra mutatja a pé-t! Még nem késő és azt akármelyik napszakban meg tudod csinálni biztos eredménnyel. Ha pozitívat mutat, akkor még nagyszerű és holnap is meg az azt köv. napokban is jó, ha tudtok együtt lenni. Szerintem így nagy esélyed van, hogy biztosra menj.
Én próbálkoztam ciklus.hu-val meg számolgattam össze-vissza, aztán kiderült, hogy nem is találtam el, meg volt, hogy pé-m sem volt.
Az ovu teszt annyira bejött, hogy elsőre sikerült és most 11 hetes vagyok.
Szóval egy próbát megér. Szorítok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!