Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valaki terhes, akkor a nem...

Ha valaki terhes, akkor a nem várt mensi előtt előfordul valamilyen folyás?

Figyelt kérdés
A pocimat néha érzem már egy ideje,két napja szúrkákat is érzek.Három nap van a nem vártig!
2008. okt. 9. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem fehéres folyásom volt...
2008. okt. 9. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem pont az ellenkezője. máskor menstruáció előtt erős folyásom van, terhesség előtt totál szárazság. semmi a világon.
2008. okt. 9. 19:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem krémes fehér folyásom volt.
2008. okt. 9. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez annyira változó, hogy hihetetlen. Az első terhességemnél tök száraz voltam. A másodiknál fehér, néha átlátszó nyúlos folyásom volt végig, az első három hónapban barnás is, amikor meg kellett volna jönnie. Ehhez képest ebben a hónapban a pékor volt nyúlos, ragacsos , fehér. Rá 6 napra volt barna, másnap rózsaszín, azután egyfolytában megvolt a krémes fehér, pár napja krémes sárga, ma meg krémszínű , nyúlós. Szóval én ebben a hónapban az összes lehetőséget kimerítettem. A folyásaim teljesen stimmeltek, mert nem volt vizes. megvolt pé-kor amilyennek általában lenni kell, utána 6 nappal a barna, azt hittem az a beágyazódás volt, ma kellett volna megjönnie, nem jött meg, csak itt ez a krémes folyás, amire azt írják, hogy elég nagy esély a babára.DE! 2 tesztem is egyértelmű neg. lett, úgyhogy várom a " pirosat". :(

Csak azt akartam levezetni, hogy lehet bárkinek bármilyen folyása, semmi nem biztos csak találgatni lehet, ha csak a folyásomat nézem, akkor nekem ez a hónap tuti, hogy sikeres volt. És mégsem. Ja és a létező összes tünetem megvolt emelett és nem próbálkozunk olyan régóta, hogy csak beképzeltem volna. Ez persze nem azt jelenti, hogy nálad nem baba van a dologban, csak azt, hogy mindenki más és más és a te szervezetedre nézve teljesen mindegy, hogy mi mit írunk. Én is feltettem ezeket a kérdéseket, mindig megnyugató választ kaptam, hogy ez jelenthet babát, de sajna mégse. Ha nem jön meg és lesz poz. teszted, akkor már megnyugodhatsz. Én szorítok neked! Sok sikert!

2008. okt. 9. 21:46
 5/6 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is fehér és sűrű folyásom volt, kb 1 héttel az elmaradt menstruáció előtt jelentkezett.
2008. okt. 10. 00:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is az ellentéte. Szinte semmi folyás csak 1-2 csepp volt! Pedig menzi előtt szokott lenni. Ha nem jön meg, tesztelj!
2008. okt. 10. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!