Ha valaki terhes, akkor a nem várt mensi előtt előfordul valamilyen folyás?
Szerintem ez annyira változó, hogy hihetetlen. Az első terhességemnél tök száraz voltam. A másodiknál fehér, néha átlátszó nyúlos folyásom volt végig, az első három hónapban barnás is, amikor meg kellett volna jönnie. Ehhez képest ebben a hónapban a pékor volt nyúlos, ragacsos , fehér. Rá 6 napra volt barna, másnap rózsaszín, azután egyfolytában megvolt a krémes fehér, pár napja krémes sárga, ma meg krémszínű , nyúlós. Szóval én ebben a hónapban az összes lehetőséget kimerítettem. A folyásaim teljesen stimmeltek, mert nem volt vizes. megvolt pé-kor amilyennek általában lenni kell, utána 6 nappal a barna, azt hittem az a beágyazódás volt, ma kellett volna megjönnie, nem jött meg, csak itt ez a krémes folyás, amire azt írják, hogy elég nagy esély a babára.DE! 2 tesztem is egyértelmű neg. lett, úgyhogy várom a " pirosat". :(
Csak azt akartam levezetni, hogy lehet bárkinek bármilyen folyása, semmi nem biztos csak találgatni lehet, ha csak a folyásomat nézem, akkor nekem ez a hónap tuti, hogy sikeres volt. És mégsem. Ja és a létező összes tünetem megvolt emelett és nem próbálkozunk olyan régóta, hogy csak beképzeltem volna. Ez persze nem azt jelenti, hogy nálad nem baba van a dologban, csak azt, hogy mindenki más és más és a te szervezetedre nézve teljesen mindegy, hogy mi mit írunk. Én is feltettem ezeket a kérdéseket, mindig megnyugató választ kaptam, hogy ez jelenthet babát, de sajna mégse. Ha nem jön meg és lesz poz. teszted, akkor már megnyugodhatsz. Én szorítok neked! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!