Mit kell tennem ha 2 napig nem szedtem be a fogamzásgátló tablettát? Tovább szedjem vagy kihagyjak 7 napot?
Figyelt kérdés
Szóval elfelejtettem bevenni 2 napig.. ráadásul közben lefeküdtem a párommal, így az is lehet, hogy terhes vagyok. Remélhetőleg nem. Elolvastam az utasítást, amiben ugye ez nincs benne, csak az, hogyha 1-et elfelejtek, akkor vegyem be a másikkal együtt (tehát kettőt egyszerre). Ha 2-t felejtek el, forduljak orvoshoz. Orvoshoz viszont most nem tudok elmenni. Ilyenkor mit kéne tennem? Bevenni az elfelejtett gyógyszereket a maival együtt és folytatni rendesen vagy abba kellene hagynom?2017. jan. 30. 14:28
1/1 anonim válasza:
Ha az első vagy második héten vagy, akkor szedd tovább (a kimaradottakat ne vedd be egyben, 3-at nem lehet) és használjatok óvszer ebben a ciklusban.
Ha a harmadik héten vagy, akkor ne szedd tovább.
Bárhol tartasz is, gondold át, hogy akarod-e, tudod-e szedni a tablettát, mert így veszélyes a szervezetednek is, meg gyerek szempontjából is. Azért nincs 2 kihagyott tablettára utasítás, mert kevés olyan hülye ember van, aki kétszer elfelejti. Mert egy még előfordul, de kettőhöz már kell némi szándékosság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!