Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitne valaki?! Pozi vagy...

Segitne valaki?! Pozi vagy negativ?

Figyelt kérdés
2017. jan. 28. 15:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Pozitívnak látszik.
2017. jan. 28. 18:45
 12/18 A kérdező kommentje:

De akkor miert van eza kis rozsaszines barnas valami??

Anyukam.azt mondja hogy meg pici a terheseg es most kellet volna megjonnie es a testem meg nem.allt at

Nem tudom

KEtsegbe vagyok esve

2017. jan. 28. 18:49
 13/18 A kérdező kommentje:
Valaki????????😵😵😵
2017. jan. 28. 19:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Pozitív és Anyukád jól mondja. Nekem is így volt. Viszont nekem nagyon minimális volt.
2017. jan. 28. 19:38
 15/18 A kérdező kommentje:
Akkor nem biztos h mehenkivuli?
2017. jan. 28. 19:53
 16/18 A kérdező kommentje:
Utolso elmeselned neked hogy volt?
2017. jan. 28. 19:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem biztos, viszont jobb ha lát doki. Ha lát ilyen korán egyáltalán valamit. Én bementem, de nem találták még, járhattam két naponta, de minden rendben volt szerencsére. Nekem is azt mondta a doki, hogy valószínűleg a szervezetem " emlékezett".
2017. jan. 28. 20:13
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Vannak lehetosegek, ha gyakorizol akkor ezeket olvashattad az oldalon a rozsaszines-barnas cuccrpl pozi teszt mellett:

- emlekszik a szervezet a menstruaciora

- progeszteron hiany es gyogyszer kellene

- kezdodo veteles

- haematoma

- semmi gond csak hormonvaltozas

- kemiai terhesseg es meg fog jonni

Hogy ezek kozul melyik van Nalad, egy orvos tudja megmondani, neten keresztuli idegen nok nem.

Menj ugyeletre holnap mert ha progeszteron potlas kell azt el KELL kezdeni szedni azonnal.

De drukkolok hogy ne legyen gond, egyaltalan nem biztos hogy gond van, de ne te diagnosztizald a helyzeted (se netezo, se anyud) hanem nezzen meg egy orvos.

2017. jan. 28. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!