Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt innen már valaki a Telki...

Volt innen már valaki a Telki magánkórházban nőgyógyászati célból? Megéri a borsos árát?

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a magzatvízvizsgálatot végezték ott(2008 január elején),akkor 170 ezer ft volt..azért mentem oda,mert ott 3 nap alatt van eredmény,mert Prágába küldik az anyagot,és újfajta módszerrel vizsgálják.NEKÜNK megérte,maximálisan elégedettek voltunk a bánásmóddal,kiszolgálással,odafigyeléssel...a fiunk lassan 2 éves,és makk egészséges.DE!!!!Nem szülnék ott,mert nem látom értelmét.Az én dokinőm is praktizál ott(mástól tudom,nem tőle)de soha nem jött szóba,hogy oda menjek.
2010. máj. 6. 15:31
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. máj. 6. 15:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy off, de én más okból voltam ott, egy menedzserszűrést csináltak sokért. 2 óra alatt 6 orvos látott, és semmire nem kellett várnom, minden le volt szervezve, minden tiszta, szép, gördülékeny. Ugyanezt a közellátásban nagyjából 3 hónap alatt jártam volna ki, kevésbé jó élményekkel. Csak annyit akartam írni, hogy a Telki jó.
2010. máj. 6. 16:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Én csak olyan nőgyógyászati célból voltam ott,hogy ott szültem és elötte 1-2 vérvételes vizsgálatra mentem oda... Nagyon szimpatikus a kórház,nem váratnak órákat,nekem megérte... :)
2010. máj. 6. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!