Szeretnénk gyereket a párommal én minden féle fiut! Vsn erre valammi modszer hogy fiu legyen?
Figyelt kérdés
2017. jan. 25. 10:37
1/10 anonim válasza:
Ha a párod az elélvezés pillanatába hangosan azt mondja, hogy "LEGYÉL FIÚ" akkor a kis spermiumok szót fogadnak és fiúvá fognak változni! Ha hosszú az orgazmusa a párodnak és gyorsan mondja még azt, hogy milyen színű legyen a szeme, haja és milyen magas legyen még az is úgy lesz! Hajrá! ;)
2/10 anonim válasza:
Feketét sárgát fehéret vagy hogy minden fèlèt? :D
3/10 anonim válasza:
Mi a férjemmel lányt szerettünk volna!
Amikor a párom belém élvezett mondta hangosan, hogy "lány legyél, vékony, magas, barna hajú kék szemű nagy mellű" és ezt nagyon gyorsan elmondta 2x ami közbe élvezett el és lett egy barna hajú kék szemű nagymellű vékony lányunk! :D
4/10 anonim válasza:
Ez csak a férfin múlik biológiailag, tehát neki kell megoldani :-P
5/10 anonim válasza:
Így van! Ezért kell a férfinak hangosan mondani és nem a nőnek! :D
6/10 anonim válasza:
Van a kínai módszer: az ultrahangon kiderül, hogy lány, akkor el kell vetetni, és jön a következő.
Meg van a milliárdos módszer: mesterséges megtermékenyítéssel, előbb gondosan kiválogatva a fiú utódokat, csak fiút ültetnek be.
Illetve ott a Józsi, aki garanciát vállal gyerekcsinálásra. 10 ft a kislány, 20 ft a kisfiú, és ha szülés után kiderül, hogy nem sikerült, hogy akkor visszaadja a pénzedet.
7/10 anonim válasza:
aki ilyen szinten van, az inkább ne vállaljon gyereket.
8/10 anonim válasza:
Csak ha lombikra mész megvizsgálják a spermák és szét válogatják. . De általában ha peteéréskor vagy utána vagytok együtt nagyobb eséllyel lesz fiú de nem tuti módszer
9/10 anonim válasza:
Gimiben az a hír járta, ha gyorsan dugod, lány lesz, ha lassan, akkor fiú. Azt rád bízom, hogy ezt elhiszed-e vagy sem. :D
10/10 anonim válasza:
Nem vicc: olvastam, hogy ha " mélyen" engeded el a cuccot, fiú lesz, ha " féltávon", vagy a " bejárat" közelében, akkor lány lesz...én mindig az elsőt csináltam és lám, fiam lett...most kipróbálom a másikat is, lányt szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!