Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt valakinek hasonló görbéje...

Volt valakinek hasonló görbéje? Lett belőle baba?

Figyelt kérdés

Tegnap szinte biztos voltam benne, hogy meg fog jönni, olyan erős megjön érzésem volt. Erre ma reggelre felugrott a hőm 37-re, a megjön érzés elmúlt, helyette erős derékfájdalom lett. Tudom, hogy még bármi lehetséges. Kíváncsi vagyok, járt-e valaki hasonló cipőben. Egyébként nagyon szeretnénk babát. Ez lenne a 2.

[link] Png

2017. jan. 24. 15:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Amikor az 1. babámat terveztük, kb. 5 tesztem is volt itthon és a nemvárt napján délutáni pisiből volt egy halvány 2. csíkom. Ezért gondolom, hogy megvárom a hétvégét :)

Viszont már nagyon lázban égek :) Egyébként egész nap az az érzésem, hogy lázas vagyok, nagyon melegem van.

2017. jan. 24. 15:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Én azt is el tudom képzelni, hogy a 19. napon volt a peteérésed, nekem egyszer a 22. napomon volt, szóval bármi lehet... :)
2017. jan. 24. 15:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem 19napon volt csak ovud
2017. jan. 24. 20:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Mai hod? Nem kizart a 19.ei ovu. Mensi szeru erzes es derekfajas petereskor jelentkezhet. A hod is melyre sullyedt. Nyakod volt? No, hamarosan kiderul. ;)
2017. jan. 25. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!