Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok?

Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés
37,1 fokos a testhőm, hányingerem van sűrűn járok pisilni ès 2 napja kèsik. Nem vèdekeztünk a párommal, csak megszakítással. Szerintetek?

2017. jan. 22. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Teszt?
2017. jan. 22. 21:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Mèg nem mutat semmit
2017. jan. 22. 21:27
 3/8 anonim ***** válasza:
58%

Miert mered a hődet, ha nem szeretnetek gyereket?:O

Tesztelj, ha kèsik! de lehet h csak megfaztal, bekaptal vmi virust.

2017. jan. 22. 23:23
 4/8 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem nem vagy terhes, pozi teszt előtt nincs semmi tünet.
2017. jan. 22. 23:24
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Jól írtad. Nem védekeztél mivel a megszakításos szex Nem Védekezés. Persze hogy Lehetsz Terhes. De a tünet túl korai. Ha negatív a teszt és továbbra se jön meg néhány nap múlva ismételd meg. És ha akkor is negatív akkor menj nőgyógyászhoz.
2017. jan. 22. 23:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Èrtem, köszi
2017. jan. 22. 23:51
 7/8 anonim ***** válasza:
55%

Annyit tennék hozzá az előttem szólókhoz, hogy nekem három terhesség kezdődött úgy, hogy előbb voltak tüneteim, mint pozitív terhességi tesztem. Már a beágyazód körüli napokban úgy keltem, hogy szédülök, és émelygek, undorodtam a kávétól, és állandóan sírni tudtam volna.

Nyáron már a férjem is mondta, mikor egy apróság után is elbőgtem magam, hogy ez a hónap biztos sikeres volt, csináljunk tesztet. :)

Kérdező: simán lehetsz terhes. Ha nem jön meg, akkor teszt, ha még mindig semmi, akkor 3 nap múlva újabb teszt, és ha az is negatív, akkor orvos.

A hányingert és a többit ugyanis nem csak terhesség okozhat, de más hormonális változások is!

2017. jan. 23. 06:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak ilyen reménykedő barátnőim, akik megszakítás mellett akatnak teherbe esni és nem jön össze, nekem is csak rendes szex mellett sikerült. Szerintem azoknak a nőknek jön össze megszakitással, akik nem akarták gyereket. Vagy védekezzetek, vagy ha terhes akarsz lenni, szexeljetek rendesen.
2017. jan. 23. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!