Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Együttlét után 10 nappal...

Együttlét után 10 nappal ilyen tünet (már ha sikerült a kistesó)? Lehet?

Figyelt kérdés

Eddig semmi bajom nem volt. Ma viszont szédülök, de ezt az időre fogom. Megjövősen fáj a hasam, bár ez is normális szokott lenni (nem rendszeres a menzim, nemrég hagytam abba a szoptatást, 9 hónapos a fiam).

Ami az egyedüli fura, hogy ma szinte egész nap néha büdöset érzek. Már szagoltam mindenfelé, fürdünk természetesen naponta és nem tudom mi lehet. Szóval ez az amit nem tudok hova tenni.

Lily tesztem van, de még korai lenne, talán a hétvégén?

Első babámmal ilyen tünet nem volt, csak más ami most nincs.

Szerintetek elképzelhető hogy teherbe estem? A hőmet csak ritkán tudom mérni, de ma reggel 37,1 volt, bár ez így nem mérvadó.

2010. máj. 5. 23:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Persze, elképzelhető, mért ne, de ezek a tünetek nagyon kevesek differenciáldiagnosztikához:D Annyi, de annyiféle megérzés, tünet lehetséges... És még tényleg nagyon korai. Ha van is baba, akkor mostanság kezdte el még csak a beágyazódást, eddig csupán lebegett, vándorolt... Én azt mondanám, hogy ezek minden további nélkül lehetnek mensis tünetek is - beleértve a hődet, ami peteérés után mindenképp fent van, míg nem kezdesz menstruálni - , úgyhogy ha vágyol babára, akkor próbáld még nem nagyon beleélni magad, mert akkor olyan rossz, ha mégse...:) Tereld el a gondolataidat, hamar elmegy az a 4-5 nap, amikor már meg lehet kockáztatni egy tesztet;) De duplán rossz, ha álnegatívat tesztelsz túl korán - nekem pl. negatív volt 2 héttel együttlét után, legyintettem rá, el is felejtettem az esetet a dolgaim közepette, aztán mire eszmélkedtem már 6. hetes terhes voltam. Én jövő hét elejénél hamarabb nem tesztelnék;)
2010. máj. 5. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!