Ti is pozitívnak látjátok? (kép van)
1. teszt: [link] (predictor early)
2. teszt:
[link] (x-epil)
Tettem már fel kérdést itt pár napja, ott az első képet osztottam meg, ott pozinak látták. :)
Szerintetek? :)
Gratulálok, ez bizony pozitív!
Én is hasonlót teszteltem decemberben és hozzád hasonlóan alig akartam elhinni. 6 évet vártunk rá. Tavaly nyáron indítottuk el az örökbefogadást. Volt nagy meglepetés.
Én még most sem hiszem el :)
8+4 hkm
Ne vedd fel a többiek rosszindulatú hozzászólásait, az elkeseredettség bizony furcsa dolgokat hoz ki az emberekből. Sajnos nálunk már egy ideje várat magára a baba, de nem csüggedünk! :)
Nagyon szép a teszted, szerintem mindenki ilyet szeretne! Jó egészséget Nektek! :)
Én elhiszem, hogy bizonytalankodtál. Sokáig váratott magára nálunk a kistesó. Pár éve csináltam Gabriel tesztet (első gyermekemnél is ezt használtam,gondoltam márkahű maradok). Megjelent a szépen a második csík forgatás fény alá- fölé tartás nélkül,de baba sehol. Xepil is halvány pozi lett, így rendeltem one stepeset mind negatívat mutatott. Szóval így jártam.
Gratulálok, hogy sikerült! :) A többieknek kitartást!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ezt is te tetted fel? Csak mert nagyon hasonló a kép. Egyébként gratulálok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!