Halvány pozitív (prefictor early) terhes lehetek?
Sziasztok! 3 évig fogamzásgátló tablettát szedtem. Októberben abbahagytam viszont azóta a mai napig nem menstruáltam. Olvastam, hogy tabletta után ez természetes, viszont kezdtem kicsit gyanakodni.
Elvégeztem 1 tesztet(nem reggeli első volt) és halvány pozitív lett. Kedden szeretnék egy újabb tesztet (egyebkent: tudtok tesztet ajánlani?)
Hízni nem híztam sőt, sokat fogytam. Voltam beteg, hasmenes láz stb...
A hasam alja szokott szúrni.
szerintetek van remény, hogy még is baba?
sokan azt mondjak h csak a fogamzasgatlo miatt van, felborultak a hormonok, ezert aggodom en is.
Ez nem halvány, ez egyértelmű pozi! Ez már nem fals, az biztos! Azokat áig lehet látni, éppen hogy van második csík.
Nekem a facelle teszt vált be, rossmannban kapható.
Nincs értelme túl sok tesztnek már, ez biztos, hogy baba!
Gratulálok és boldog babavárást!
Ez egy egyértelmű pozitív teszt, az viszont érdekes kérdés, hogy mennyi idős terhes lehetsz, ha nem volt október óta vérzés.
Az meg butaság, hogy hányni kell a terhesség alatt, nekem soha semmi rosszullétem nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!