Aki azt kérdezi, hogy lehet-e terhes, miért nem vesz inkább egy tesztet?
Lehet épp akkor kérdezi, amikor a teszt még ki sem mutatnà, vagy nagyon is csinàlt tesztet ami negativ csak még mindig reménykedik.
Kívánnàm hogy csak oda jöjjenek babák, ahol várják is és nem fordítva, de kicsi vagyok én ahhoz hogy a természet törvényeit bíràljam
Nekem pl. már napok óta késett a vérzésem, teszt halvány pozitív volt, de az orvos nem látott SEMMIT, pedig addigra kb. 2 hete késett mire orvoshoz jutottam. Se petezsák, se szikhólyag, de még a méhfal sem volt valami vastag. Na akkor tettem fel itt kérdést, hogy járt-e már így valaki, lehet-e terhesség attól, hogy nem látszik semmi, mért nem látszik stb. Ez volt az egyetlen alkalom, hogy ilyen kérdést írtam ki.
Van aki meg azért írja ki, mert annyira retteg, hogy mégis terhes, más meg annyira akar, hogy várja az olyan válaszokat, hogy "nekem is ilyen tüneteim voltak és baba lett belőle"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!