Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A peteérés körüli érzések...

A peteérés körüli érzések mely szakaszhoz kapcsolódnak?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nagyjából ciklus felénél vagyok, pár napja van a szúrkálás egyik oldalon meg mellfeszülés, de tegnap este óta nagyon durván fel vagyok puffadva. Reggel óta úgy megyek, mint aki betojt és csak féloldalasan tudok ülni a fenekemen. Ez most akkor a pete kiszabadulása előtti állapot? Vagy közbeni? Vagy utáni? Próbáltam utánaolvasni, de ennyire részletesen nem találom sehol. Csak jó lenne tudni, hogy mától számítva 14 nap múlva ne várjam, ha babát szeretnénk? :)
2017. jan. 14. 16:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez azért túl összetett ahhoz, hogy kapjál rá érdemben jó választ :D

Inkább úgy mondhatnánk, hogy ez az ovuláció folyamatának a része.

A helyedben megismerném a saját testem mégpedig úgy, hogy ovu teszt és akár hőmérőzés egy két hónapig, és akkor megtapasztalod nálad melyik tünet mikor kezdődik :)

Nekem kb 2 nappal pozi ovuteszt előtt már szúrkálások voltak, pozi ovuteszt utántól meg mellfeszülés és a szúrkálás maradt mensiig. Mikor babás lettem, mensi előtt 4 nappal átváltott méh körüli fájdalomba és feszülésbe onnantól nem fájt a petefészkem, csak mensi idejekor szokott.

Nem hiszem, hogy sokat tudtam segíteni... lényegében mindenkinél más dolgok vannak, érdemes megfigyelned a tested, ha babát terveztek és érdekel mi zajlik benned :)

sok sikert!

11hkm

2017. jan. 14. 16:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Ha esetleg most nem jött össze, akkor hőmérőzni fogok. :)
2017. jan. 16. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!