Most lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy van-e esély a terhessegre, ha december 4-én voltam együtt a barátommal és nem vedekeztunk. Elvileg nem volt peteeresem es ra 3 nappal meg is jott. Azota mégegyszer megjött, ugy ahogy kellett, januar 4-en,de akkor szo szerint csak egy folt volt. Ez a sterssz miatt lehetett? Ra egy napra,viszont minden rendben volt es utana is. Nekem altalaba 7 napig tart a mensim es pont ma vagyok a 7.-ik napba,de ma csak par csepp volt. Tuneteim nincsenek,csak ma fajt a fejem egy nagyon picit es 3 napja ugy kelek fel,hogy szedulok,de csak nagyon minimalisan, kozbe meg menni is tudok,de ez nem most van eloszor,mert mar sokszor jartam igy meg a nyari szunetbe. Tesztelni is teszteltem mar, utoljara 4-5 hettel az aktus utan es negativ lett. Szerintetek?2017. jan. 11. 16:30
1/8 anonim válasza:
1 ha védekezés nélkül szexeltél akkor mindig van rá esély hogy teherbeess!!! 2 a terhességi teszt már rég kimutatja ha terhes vagy. 3 az eset óta mát 2x menstruáltál. 4 ha ennyire aggódsz menj el nőgyógyászhoz 5 hetes terhességet már lát hüvelyi UH-n.
2/8 A kérdező kommentje:
Igazából tudom, hogy nagyon kevés esély van a terhességre, de mégis aggódok, mert mi van ha mégis... A teszt, amit használtam xepil 25-ös érzékenységű volt, de én is úgy tudom, hogy akkor is ki kellett volna mutatnia, de létezik hamis negatív teszt :s Köszönöm a gyors választ c:
2017. jan. 11. 17:05
3/8 A kérdező kommentje:
Válaszokat várok még, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre :D
2017. jan. 11. 17:07
4/8 anonim válasza:
A teszt negatív, azóta menstruáltál is, szerintem kizárt a terhesség. Aktus után ennyi idővel már bármilyen teszt világosan kimutatna a terhességet.
Ne izgulj!
De ami még fontosabb! Ne vedd úgy, hogy most megusztad, és akkor mindig meg fogod úszni! Védekezz!
5/8 A kérdező kommentje:
Rendben van, nagyon köszi a válaszodat, mert most megnyugtattál ^^ én is erősen kétlem, csak utána olvastam és van, akinek csak a 7. héten lett pozitív a teszt és ez kellő képpen rámhozta a frászt :D
2017. jan. 11. 18:27
6/8 A kérdező kommentje:
Nem veszem úgy, ezt meg is fogadtam magamnak, hogy több ilyen nem lesz, ez volt az első és az utolsó ilyen alkalom c:
2017. jan. 11. 18:28
7/8 anonim válasza:
Nekem 2 hét késésnél lett halvány pozitív a teszt. Barátnőmnek meg nem mutatott semmit a teszt. Elment nőgyógyászhoz mert késett a menzije de a teszt negatív volt. A doki 10 hetes terhességet állapított meg neki azóta már 1,5 éves a kisfia.. De mint írtam ha védekezés nélkül szexeltél akkor mindig van rá esély!!!!!
8/8 A kérdező kommentje:
Húha ez ijesztően hangzik xd szóval ennyire nem szabad megbízni a tesztekben? Vagy csak rossz volt? Szerintetek teszteljek még egyet vagy felesleges?
2017. jan. 11. 19:10
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!