Terhes lehetek? Ugye kamu az 5 nap?
Figyelt kérdés
Külföldön élünk barátommal,nemrég költöztünk ki.
Most dec.31-en jött meg utoljára.7-en volt szex,minden védekezés nélkül és nekem 4-5 nappal később ovum mert mindig 26-27 napos szokott lenni a mensim.
Vagyis nem élnek 5 napig a spermiumok,mert van ahol azt olvastam de ez szerintem lehetetlen vagyis nem leszek terhes.
Ugye?
2017. jan. 11. 13:39
1/9 anonim válasza:
Nem lehetlen, max. kisebb az esély, mintha telibe kapjátok az ovut.
3/9 anonim válasza:
Aki nem szeretne gyereket, az védekezik. Mert a ciklus BÁRMELYIK NAPJÁN teherbe lehet esni.
Szóval ha nem akartok gyereket, akkor imádkozz erősen, és máskor védekezzetek!!!!
4/9 anonim válasza:
Bármikor lehet soron kívüli ovuláció, amiből terhes lehetsz. Én pl. a ciklusom 5. napján estem teherbe.
5/9 anonim válasza:
spontán peteérésről hallottál már? Simán lehetsz terhes..
6/9 anonim válasza:
Á ciklus 7 napján lettem terhes. Nem vagy gép, nem mindig ugyanakkor ovulálsz. Meg gondolom, nem is követed az ovut lh teszttel vagy hőmérővel, csak valami alkalmazásban láttad, mikor van.
Simán lehetsz terhes.
7/9 anonim válasza:
A spermizm akar 7 napig is elèlhet!!!! De 5 napig biztos. Szval ne vegyèl rà mèehet h nem maradsz terhes.. .
9/9 anonim válasza:
Menstruáció utolsó napját követő éjszaka eredménye egy 5 hónapos leányzó, aki a kiságyban szuszog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!