F.e kérdése:

Teherbe estem e?

Figyelt kérdés
Utolsó menstruációm dec.28 múlt el, történt egy sráccal egy aktus dec.30 védekezés nélkül de nem tudom hogy most belémélvezett vagy sem, de van egy párom akivel viszont másnak dec.31-én reggel ill . azóta jan.10-és ma hajnalban voltunk együtt, vele védekezni szoktunk megszakításos módszerrel. Ideges vagyok azért nehogy véletlenül terhes
2017. jan. 11. 06:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
50% vagy igen vagy nem
2017. jan. 11. 06:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

tudod hogy van ez, aki védekezés nélkül szexel az terhes lehet idővel..

Ez sajnos ilyen :)

2017. jan. 11. 06:50
 3/8 Krukutyán Levente válasza:
100%

Kinek hűtlenül félre kúr valaga

Életébe csúszhat egy random baba

2017. jan. 11. 06:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mivel rendszeresen szexelsz védekezés nélkül, így kétlem, hogy véletlenül esnél teherbe, vagy különösebben ideges lennél, ha besikerül.

Ha nem jön meg a vérzésed, akkor lehet idegeskedni, főleg ha pár nap késés után csinálsz egy terhességi tesztet, és két csíkot látsz rajta.

Akkor is lehetsz ideges, ha égő érzésed lesz, mensi görcsök, hüvelyi váladék, stb. jelentkezik, mert ha elkaptál valamit az alkalmi partneredtől, annak már mostanában jelentkeznek a tünetei.

Addig dugj tovább gumi nélkül, február 1. környékére már kiderül, hogy sikerült-e teherbe esni valakitől, akitől aztán remélheted a gyerektartást a következő 20 évben.

2017. jan. 11. 07:12
 5/8 anonim válasza:
60%

Akkor mit izgulsz?

Majd azt mondod tőle van!

Ez szép női hagyomány, te csak ápolod!

2017. jan. 11. 07:42
 6/8 anonim ***** válasza:
A megszakítás sem védekezés. Gratulálok kismama!
2017. jan. 11. 09:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Ch.. remelem nem leszel az.. hisz ilyen gerinctelenek ne szaporodjanak már!!!

Igen van esèlye, mivel a megszakítás sem vèdekezès!

2017. jan. 11. 09:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Majd kiderül következő menstruációnál. Előbb senki nem tudja megmondani csak orvos. Menj el a nőgyógyászatra ha nagyon félsz ott lehet lát valamit ultrahangon keresztül.
2017. jan. 11. 11:53

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!