Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem lehetek terhes?

Ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Barátommal 1 hete feküdtem le .És elég bénácskák voltunk ezért csak értelmes válaszokat szeretnék.

Nos. Félig volt rajta az óvszer és úgy rakta belém... majd bele élvezett az óvszerbe...Mikor elélvezett rögtön kivette és kidobta a szemetesbe. De láttam hogy az óvszerban benne van a cucc.De attól félek hogy valahogy mégis jutott belém.. Mivel mielőtt lefeküdtünk volna.. spermás/előváladékos volt a keze leöblítette majd megtörölte. És utána olt az amit leirtam aztán enyhe hányinger érzetem van és fáj a pocakom meg a fejem kicsit. Voltam házi orvosnál elmondtam a tüneteket azt mondta valami vírus. De én akkor is félek még.. ugye nem lehetek terhes?

2017. jan. 10. 15:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Tesztelek 1 hét múlva és nő gyógyászhoz fordulok!!!Köszönöm a válaszokat!
2017. jan. 10. 16:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Egy het mulva hiaba tesztelsz.

En nem a naaaagy internet vilagaban voltam fiatal, de megsem okozott gondot utanaolvasni annak, amit nem tudtam.

2017. jan. 10. 16:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Az aktus után 2 hét múlva kell tesztelni. De nem vagy terhes.

Nőgyógyászhoz azért menj el, hogy írjon fogamzásgátlót.

2017. jan. 10. 17:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem csekély az esély egy esetleges terhessegre.. Legkozelebb remelem azert igyesebbek lesztek. Kedves #1.a mostani kérdező meg csak csak okes is... De én inkabb a 8. Os bizit tennem a szexuális élet következményeiről szolo tananyag tudasatol függővé.. Hany meg hany olyat olvasni itt hogy 15-16 evesek ugy elnek nemi eletet hogy lovesuk sincsen semmiről es ok csodalkonak legjobban hogy epp csak szeceltek vajon hogy a francba lettek terhesek.. Védekezés? Szerintem ha azt mondanám nékik hogy étkezési szokas is elhinnek.. Na de amig nincs nagyobb szintu tájékoztatás addig sorba lesznek olyan kerdesek hogy pl vizben nem eshettem teherbe? Első alkalommal történt ilyenkor nem lehet teherbe esni...es társai.. Sajnos ez a szomorú valóság...
2017. jan. 11. 19:58
 15/15 Laczko Jáno ***** válasza:
Nem vagy terhes dikk vagy vegyél be fogamzás gátlo oszt jovan
2017. jan. 25. 06:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!